FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 0-1

CRAIOVA - FCSB 0-1 // VIDEO Analiza lui Narcis Răducan » Ce a remarcat oficialul stelist în Bănie: „Vintilă a adus acest lucru”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 septembrie 2019 23:16

Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB, a trasat concluziile derby-ului cu CS Universitatea Craiova, câștigat cu 1-0. Juvhel Tsoumou a înscris unicul gol al partidei, în minutul 88, când a profitat de eroarea uriașă a goalkeeper-ului Mirko Pigliacelli. 

„E o victorie mare pentru noi având în vedere ce început de sezon am avut. Victoria le va dă încredere băieților, care au demonstrat încă din primul minut că vor să câștige. Am fost dezavantajați de gazon, avem jucători tehnici, care și-ar fi dorit un teren mai bun. Sperăm ca pe viitor să se refacă această problemă.

Ne așteptam la un pressing avansat al celor de la Craiova, iar noi avem jucători buni de contraatac. Am încercat foarte mult să profităm de spațiile lăsate, mă bucur mult că a înscris Tsoumou. Va avea o încredere mai mare de acum încolo după acest gol.

Vintilă a adus un echilibru din punct de vedere fizic, echipa nu mai are probleme în a susține efortul fizic al unui joc”, a declarat Narcis Răducan, la emisiunea GSP Live.   

Vezi AICI toate detaliile de la Craiova - FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
mosierul
mosierul  •  16 Septembrie 2019, 10:26
Postat de corectu pe 16 Septembrie 2019, 10:18

Clona s-a ânființat ân 2017 și se numește CSASteaua.Echipa adevărată se numea FCSteaua.Continuatoarea ei e FCSB.Și cei de la FIFA știu lucrul acesta când au publicat clasamentul echipelor de club din toate timpurile.FCSteaua(FCSB)e pe locul 19.E ușor de re- ținut.

... ce se obține prin hoție și minciună, nu e corect...așa că FCSB e rezultatul dreptății iar Steaua rămâne Steaua, echipa din liga a 4-a, deocamdată...Chiar nu v-ați săturat să fiți luați de proști iar Becali sa fie singurul care are dreptate și le știe pe toate..!?!??!

mosierul
mosierul  •  16 Septembrie 2019, 10:19

...dacă meciul s-ar fi terminat egal, cum ar fi fost și corect, altul era discursul lui Narcis...Au înscris cu noroc , au fost ajutați și de arbitrii,fecesebeii...ca de fiecare data....

corectu
corectu  •  16 Septembrie 2019, 10:18

Clona s-a ânființat ân 2017 și se numește CSASteaua.Echipa adevărată se numea FCSteaua.Continuatoarea ei e FCSB.Și cei de la FIFA știu lucrul acesta când au publicat clasamentul echipelor de club din toate timpurile.FCSteaua(FCSB)e pe locul 19.E ușor de re- ținut.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează