FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - FCSB 2-1

Craiova - FCSB 2-1 // FOTO Cristi Bălgrădean, lovit în prima repriză cu un obiect aruncat din peluza oltenilor!

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 octombrie 2018 21:52

Cristi Bălgrădean a fost lovit de un obiect aruncat din tribune, cel mai probabil o monedă, în minutul 40 al partidei dintre CS U Craiova și FCSB, la scorul de 0-1. 

Portarul celor de la FCSB se pregătea să repună mingea din colțul careului de 6 metri. În timp ce se apleca să arunce în afara suprafeței de joc un pahar de plastic, Bălgrădean a fost lovit în cap de un obiect, cel mai probabil o monedă. S-a prăbușit pe gazon, în apostrofările întregii peluze oltene. 


"Centralul" partidei Marcel Bârsan a oprit jocul. Meciul a fost reluat după aproximativ două minute de pauză. 

Vezi VIDEO cu faza AICI!

Vezi și: CS U CRAIOVA - FCSB // GALERIE FOTO + VIDEO Coincidență tulburătoare! Oltenii și-au marcat în propria poartă chiar în minutul 8, numărul lui Balaci

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  22 Octombrie 2018, 14:41

Lovitura primita de Balgradean nu era, in nici-un caz, din cele care sa te faci sa te tavalesti pe jos. Nici macar o femeie nu ar fi facut asta. Gest dizgratios al lui Balgradean dupa un gest hidos, de nemernic, al unui suporter. Cel care a aruncat cu bricheta ar trebui urgent indentificat si dus cateva luni dupa gratii. Si pe Bizonul lui Becali l-am vazut tavalindu-se pe jos ca o muiere maltratata si am avut aceeasi stare de dezgust ca si la Balgradean. Si Mitrita mai face astfel de trucuri degradante iar antrenorii, daca chiar sunt antrenori, ar trebui sa puna piciorul in prag.

sexilian
sexilian  •  22 Octombrie 2018, 11:12

NUMAI LA BRICHETE SE DA CASTIG...........

1615275382087697
Yuri Firsov  •  22 Octombrie 2018, 07:15

DACA TERENUL NU VA FI SUSPENDAR MINIM 3ETAPE SI AGEAMIU DE ARBITRU BARSAN NU VA FI TRIMIS ""LA ODOHNA""MINIM 6 luni ATUNCI CEI DE LA CRAIOVA SUNT ""BLAT""CU BURLEANU&co!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează