FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - GAZ METAN 3-1

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Plecarea lui Victor Pițurcă a făcut prima victimă: cine e jucătorul ieșit din calculele lui Papură

Articol de - Publicat vineri, 31 ianuarie 2020 22:52

CRAIOVA - GAZ METAN 3-1 // Reforma pe care Victor Pițurcă a încercat-o la Craiova a lăsat câțiva jucători în formula folosită de Corneliu Papură, însă din lot a dispărut Alexandru Mățel (30 de ani), favoritul fostului selecționer. 

Fundașul dreapta pe care Piți l-a adus de la Hermannstadt nu a prins nici măcar banca în partida cu Gaz Metan. Fundașul dreapta titular a fost Ivan Martic, Papură nu l-a mai sacrificat pe croat ca să folosească un jucător sub 21 de ani, pe Vlădoiu, așa cum proceda Pițurcă des. 

Uros Cosic, venit tot pe vremea lui Pițurcă, a fost titular, dar ca fundaș central, nu ca mijlocaș defensiv, cum îl folosea Piți. 

Goran Zakaric, mijlocaș dreapta bosniac recrutat de asemenea la cererea lui Pițurcă, a fost dat afară în iarna asta, după ce adunase zece prezențe la Craiova.

+10 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Craiova

Vezi și: 

Încă o bătălie în războiul dintre Pigliacelli și galerie » Scene tensionate la finalul partidei + 2 mesaje dure la adresa portarului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
432575244056738
Amariei Catalin  •  03 Februarie 2020, 16:17

Jocul fara minge seamana din ce in ce mai bine cu jocul CFR-ului,Craiova devenind astfel o echipa foarte reactiva. Pt cine pricepe fotbal domnul Papura este un antrenor modern interesat de recuperare rapida si o posesie cu verticalizari foarte dese .Rezultatele nu vor intarzia sa apara. Daca era aceeasi presiune si pe Piturca din partea tribunei pleca speriat. Papura e barbat si stie sa se impuna acolo unde trebuie, adica pe terenul de antrenament,nu prin presa

ipsilante
ipsilante  •  01 Februarie 2020, 21:49

Piti a fost si este apreciat, stimat si respectat in Craiova. Insa,mie, unul, stilul lui nu mi-a placut niciodata. Mai are si idei fixe cu unii jucatori si cand i se pune pata pe unul, nu i-o mai sterge nimeni. La Craiova, de data asta, a dat-o in bara cu toate, mai putin cu... gazonul. Bine ca a plecat! Cu amaratul asta de Papura, nu va fi mult mai grozav, dar o imbunatatire va fi, cel putin la capitolul rezultate, daca nu si la fotbal. Daca am prinde play-off-ul ar fi super, iar daca ne-am urca si pe podium, atunci asteptarile ar fi chiar depasite! Deci, BAFTA BAIETI! FORZA STIINTA!

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  01 Februarie 2020, 09:22

Am mai spus-o, Piturca ar trebui sa il de in judecata pe Papura pentru sfidare. Cum adica, sa joci cu Pinglliaceli, Martici si Mateiu in teren, sa il folosesti pe Ivan in banda si pe Cosici fundas si sa castigi? Ba ii mai si pui banderola de capitan lui Mateiu pe brat, Este intolerabil, mai ales ca jocul a fost mult mai bun decat pe vremea domniei sale. Cinci milioane de euro sa ii ceri, nea Piti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează