FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova vrea un fundaș de la FC Botoșani: Cristiano Bergodi l-a pus în capul listei de transferuri

Cristiano Bergodi // FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/ +8   FOTO
Cristiano Bergodi // FOTO: https://www.facebook.com/UCVOficial/

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 15:50

CSUniversitatea Craiova mai face o încercare și speră ca de această dată să-l convingă pe fundașul lateral Denis Haruț (21 de ani) să semneze cu oltenii, după ce Cristiano Bergodi l-a pus în capul listei.

Cristiano Bergodi e pus pe fapte mari la Craiova. Chiar dacă are planuri serioase pentru finalul acesta de sezon și crede că le poate lua fața celor de la CFR Cluj, adjudecând titlul, primul din era Mihai Rotaru, Bergodi se gândește deja la campionatul viitor. Tehnicianul a avut deja o discuție cu patronul Rotaru referitor la transferuri, iar din informațiile Gazetei primul pe lista italianului este un fotbalist de la FC Botoșani, Denis Haruț!

Craiova oferă 250.00 de euro pentru Haruț

Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a dezvăluit că există o ofertă pentru fundașul de 21 de ani, dar n-a vrut să dea mai multe detalii despre posibila plecare a acestuia din Moldova. „Am ofertă pentru Haruț, așa este. Dar eu sunt un om echilibrat, care trebuie să analizeze serios înainte să dea drumul unui jucător. În primul rând trebuie să ajut clubul și apoi să văd dacă am dublură bună pe postul lui. Am oferte destule, dar nu vreau să vând tot și să rămân cu prăvălia goală. Ce sunt nebun? Din ofertele pe care le am o să vedem cine pleacă", a declarat Iftime.

Craiova vrea un fundaș de la FC Botoșani: Cristiano Bergodi l-a pus în capul listei de transferuri

Din primele informații, oltenii sunt dispuși să bage mâna serios în buzunar pentru puștiul de 21 de ani, cotat la 675.000 de euro. Iftime nu vrea să-l cedeze pe Denis cu mai puțin de 300.000 de euro și 10 la sută dintr-un eventual transfer. 

Oferta oltenilor e de 250.000 de euro. Iftime ar acceptat-o, dar să fie în maximum două tranșe și să păstreze și 20 la sută dintr-un viitor transfer! La Craiova, Denis ar urma să primească un salariu de 7.000 de euro pe lună și un contract pe cinci ani. 

VIDEO. Schumacher despre plecarea lui Papură de la Craiova: „Lui îi părea foarte rău că nu este susținut de oamenii din Craiova”

Citește mai multe știri din Liga 1: 

„Tocat” de accidentări, Florin Gardoș are planuri mari la CS U Craiova: „Simt o datorie față de public, de conducere”

EXCLUSIV Un nou play-off controversat?! Gigi Becali o ține iar în viață pe Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
firaldo
firaldo  •  10 Iunie 2020, 08:28

Îl da gratis la FC Fcsb...refuza banii!

gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2020, 02:01

clovnul Papura :))

albalbastru72
albalbastru72  •  09 Iunie 2020, 17:18

De la inceputul anului am tot scris ca ne trebuie Harut,e cel mai bun fundas roman,daca Craiova il ia e intr-adevar o super afacere,veti vedea.Doamne ajuta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează