FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

ANALIZĂ GSP Craiova s-a făcut mare! 3 motive pentru care oltenii intră cu șanse importante în lupta pentru titlu

CS Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu. Sursă foto: Facebook
CS Universitatea Craiova a reintrat în lupta pentru titlu. Sursă foto: Facebook

Articol de - Publicat sambata, 01 mai 2021 11:20 / Actualizat sambata, 01 mai 2021 12:21

S-a întors CS Universitatea Craiova! Oltenii par să fie pregătiți acum și mental pentru o bătălie la titlu, comparativ cu sezoanele precedente.

Esențial în bătăliile decisive pentru titlu, mentalul era până acum marea problemă a Craiovei. În precedentele două sezoane, când s-au aflat cu adevărat în cărți, oltenii s-au poticnit aproape mereu în play-off, în duelurile cu contracandidatele CFR și FCSB. 

Trei înfrângeri și o remiză în 2018/2019, 2 victorii și 2 eșecuri în 2019/2020. Ultimul chiar pe „Oblemenco”, în acea confruntare "cu titlul pe masă" contra CFR-ului, când au picat brusc, total, după ce au fost egalați la unu. 

+4 FOTO

Situația pare să se fi schimbat în această stagiune. Dovadă primele derby-uri cu celelalte favorite, în cea mai importantă fază a campionatului. Ambele câștigate meritat. Bănia a crescut mental sub comanda grecului Marinos Ouzounidis, iar indiciile sunt evidente:

  • Oltenii au manageriat foarte bine criza din debutul play-off-ului, 0-0 cu Sepsi și 1-1 la Botoșani. În ciuda mai multor indisponibilități, urmare a unor accidentări sau suspendări, echipa s-a mobilizat și a revenit spectaculos în lupta la titlu. 
  • La Cluj, cu CFR (2-1), juveții nu și-au mai pierdut capul după ce au fost egalați la unu, ca vara trecută. Mai mult, pe final, Tudorie a marcat și au plecat din Gruia cu toate trei punctele. 
  • La fel s-a întâmplat și joi seară, cu FCSB (2-0). După ce l-au pierdut pe Vătăjelu (54), eliminat de Istvan Kovacs, alb-albaștrii s-au mobilizat fantastic. Nu doar că s-au apărat perfect, specialitatea casei, dar le-au pus în continuare probleme roș-albaștrilor. Iar 9 minute mai târziu, Nistor a înscris și golul doi.

266a fost indicele InStat (suma parametrilor de performanță) al Craiovei în confruntarea de joi cu FCSB (243)

4 puncteîi separă pe olteni (locul 3) de liderul CFR Cluj și două de a doua clasată, FCSB

La pauză le-am spus băieților să fim mai încrezători, să credem mai mult atunci când avem mingea. Putem juca mai bine decât am jucat împotriva CFR-ului și FCSB-ului. Poate e ciudat, dar astăzi am evoluat mai bine în zece - Marinos Ouzounidis, antrenor CS Universitatea Craiova, la DigiSport

Tot ceea ce am avut de zis despre Pițurcă am zis. Glumind, dacă Ouzounidis știe că eu îl vreau pe Vlădoiu fundaș dreapta și el îl tot joacă acolo pe Vătăjelu înseamnă că e masochist, vrea să plece.

E frumos să bați CFR-ul și FCSB-ul în decursul a patru zile. Pe FCSB, când începem să-i batem frecvent, îi batem 30 de ani la rând. Cred ca o sa vină și vremea asta - Mihai Rotaru, finanțator CS Universitatea Craiova, la Pro X

VIDEO Analiza lui Dumitru Dragomir la finalul meciului Craiova - FCSB 2-0

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Mihai Rotaru, planuri mari la Craiova după anunțul lui Răzvan Burleanu: „Vreau să fac Athletic Bilbao de Oltenia”

EXCLUSIV Mititelu jr. reacționează după declarațiile lui Rotaru » Replică acidă: „Aveți 80 de procente să nu luați titlul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
sakamoto
sakamoto  •  02 Mai 2021, 12:21

Psd craiova cu ajutorul lui *** si a altor borfasi, joaca un fotbal-rugby. Isi trintesc adversarii intr-o veselie cu complicitatea suflatorilor in fluiera. Acesti *** au adus prazarilor cam 50% din total puctelor obtinute. ***. Precum la Tbilisi cu Locomotiv. Pt un fotbal curat!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

florar
florar  •  01 Mai 2021, 17:07
Postat de albalbastru72 pe 01 Mai 2021, 16:31

Frustrare mare moncher,data viitoare va batem mai rau,de o sa auziti cum latra ciinii in Giurgiu.

Continuati pe linia asta ca se poate sa castige iar CFR la Giurgiu in fata unor copii....Sau voi credeti ca daca se intampla o sa mai luati campionatul????

albalbastru72
albalbastru72  •  01 Mai 2021, 16:31
Postat de tororosso pe 01 Mai 2021, 16:24

„Craiova Mare ”la fel de mare ca în sezonul trecut când Lokomotiv Tbilisi a umilit-o în prima manse a Ligii Europa de georgieni . Acum este și mai mare și a crescut precum Prâslea cel Voinic . Echipa lui Mititelu va da clasă lui Olguța Primărița și se vor scoate din teacă în loc de săbii , praz în ritmul călușarilor .

Frustrare mare moncher,data viitoare va batem mai rau,de o sa auziti cum latra ciinii in Giurgiu.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează