FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Marinos Ouzounidis a răbufnit în direct după ultimul meci din play-off: „De ce mă întrebi așa ceva?”

Marinos Ouzounidis
Marinos Ouzounidis

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 mai 2021 20:50 / Actualizat miercuri, 26 mai 2021 21:07

Marinos Ouzounidis (52 de ani), antrenorul celor de la CS Universitatea Craiova, a izbucnit în timpul unui interviu acordat la finalul meciului cu Academica Clinceni, încheiat 0-0. 

Tehnicianul elen a fost nemulțumit de una dintre întrebările primite din partea reporterilor. Ouzounidis a răspuns tăios în momentul în care a fost întrebat dacă va rămâne în Bănie și din sezonul viitor:

De ce mă întrebi acest lucru? Eu am contract încă un an. Trebuie să evităm astfel de întrebări. Am contract!”, a ”tunat” grecul. 

CS Universitatea Craiova a încheiat sezonul pe ultima treaptă a podiumului, cu 41 de puncte, la nu mai puțin de 13 lungimi față de campioana CFR Cluj.

Craiova, fluierată de fani la meciul cu Academica Clinceni

Cu mintea în vacanță după ce și-au adjudecat Cupa României sâmbăta trecută, oltenii au forțat rareori în partida cu Academica, la care au asistat și două mii de spectatori. 

Nemulțumiți de prestația favoriților, suporterii i-au fluierat pe fotbaliștii lui Ouzounidis pe durata partidei.

Cel mai emoționant moment al partidei s-a petrecut în minutul 88, atunci când Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci și fiul lui Eugen Trică, a debutat în echipa alb-albaștrilor. Cu numărul 88 și numele „Ati” pe tricou, acesta a fost singurul jucător aplaudat la scenă deschisă de publicul de pe noul „Ion Oblemenco”.

VIDEO Sorin Cârțu știe ce i-a lipsit Craiovei pentru a lua titlul: „Am fi luat măcar un campionat în perioada asta”

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

CS Universitatea Craiova - Clinceni 0-0 » Oltenii încheie play-off-ul cu o remiză, în ziua în care Atanas Trică a debutat la alb-albaștri

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mirko Pigliacelli, direct în istoria Ligii 1: e primul jucător din ISTORIA campionatului care reușește asta

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
sdaniel1972
sdaniel1972  •  27 Mai 2021, 17:30

Domnule antrenor, dar tu ce oferi? In afara de lipsa ocaziilor, pasa in apoi si lateral, iar ca si joc , cu un singur atacant, joc care nu ni se potriveste noua deloc, cu ce ai venit nou, in afara de datul din miini??? Cifrele , nu te ajuta!

talpaiadului
talpaiadului  •  27 Mai 2021, 16:49
Postat de polistul68 pe 27 Mai 2021, 09:54

Amice, tu de.fapt, spui exact.ce am.spus si eu...un atacant valoros, dadea gol cu echipele astea de.pluton, enumerate de tine...oricat de inflacarat ai fi ca suporter, trebuie sa vezi si realitatea..in afara de Kolic, poate Cicaldau si Mateiu, cand.vor, sa se ridice la nivelul de jucatori buni...in rest,.mediocrii...faptul ca au jucat slab cateva.meciuri, e normal, nu e usor sa disciplinezi o echipa, cere timp.

Jucatori mediocri, nu "mediocrii". Nu ti-o spun cu rautate, doar iti atrag atentia in caz ca vrei sa scrii corect.

tororosso
tororosso  •  27 Mai 2021, 10:37

Doar cu mintea în vacanță și la Bairam-uri cu manele și zaibăr . La felul cum au jucat aseară cu Academica dar și în alte partide , echipa este susținută pe linie de plutire de doar 2/3 jucători... Ivan, Cicâldău și rareori de Bancu . Nu poți spera în viitor a cucerii un campionat cu un lot mediocru . În rest Hai Craiova !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close