FOTBAL  »  LIGA 1  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CRAIOVA. Mirko Pigliacelli, părăsit în carantină: „N-am primit niciun mesaj, nu m-a sunat nimeni”

Mirko Pigliacelli. Sursă foto: GSP +7   FOTO
Mirko Pigliacelli. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 mai 2020 15:07

Mirko Pigliacelli (26 de ani), portarul lui CS Universitatea Craiova, a fost nevoit să stea în carantină, la un hotel din Craiova, în ultimele 14 zile. 

Revenit din Italia după o aventură presărată cu mari peripeții, italianul a povestit senzațiile pe care le-a experimentat în ultimele două săptămâni, recunoscând că nu a fost contactat de prea multă lume din club. „Piglia” n-a vorbit nici măcar cu Cristiano Bergodi, plasat în carantină în incinta aceluiași hotel.

„Am fost în carantină, am stat doar în cameră 14 zile, nu am putut să fac nimic. Nu am vorbit cu nimeni, doar cu Cosic și Acka (n.r - colegii de la CS Universitatea Craiova). Altcineva nu m-a sunat și nu mi-a trimis niciun mesaj. 

Știu că și Cristiano Bergodi este aici (n.r - în același hotel), dar nu am vorbit, nu l-am văzut deloc”, a declarat Pigliacelli, potrivit TV Telekom Sport.

De-a lungul ultimelor luni, Mirko Pigliacelli a fost implicat în câteva conflicte tăioase cu fanii alb-albaștrilor, care l-au acuzat pe italian că ar fi jucat un rol important în demiterea lui Victor Pițurcă. „Piți” fusese cel care-l scosese din lot pe Pigliacelli, revenirea acestuia între buturi petrecându-se după instalarea lui Corneliu Papură. 

VIDEO. A fost Corneliu Papură „lucrat” la Craiova?

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

Se știe când reîncepe Liga 1! Răzvan Burleanu anunță: „Atunci putem să începem competiția! Fără spectatori”

CS Universitatea Craiova, atac la Adrian Mititelu: „S-a crezut stăpân peste Știința! Nimeni n-a luat atitudine atunci”

Playtech: Amenzi de 5.000 de lei pentru acești români. Ce greșeală majoră le poate scoate o avere din buzunare


Comentarii (10)
2566094053612073
Desene Animate Dublate Romana  •  25 Mai 2020, 11:05

Domnul Pigliacelli tu ai sunat pe cineva? Vrei sa fi sunat dar sa nu suni sa înțeleg. Cred ca săraci erau asa speriați ca ai plecat în Congo și nu știau ce se întâmplă cu tine. Ești băiat puternic, poți lua virusul și trece peste . Trăiești într-o tara de 10 ori mai bogată ca România, de ce oare să-și facă băieți grija. Ți i-ai întrebat dacă sunt bine într-o tara la pământ și medical? Dar eu cred ca asta este doar o presupunere ca asa sa zis. Na poate a zis ceva, dar s-a făcut din măgar un mare armăsar. I. Concluzie nu este de mirare sa îl auzi pe băiat ca nu a zis asta și ca a vorbit tot timpul cu ei. Exact ca și atunci când se vorbea ca vrea sa plece

sdaniel1972
sdaniel1972  •  24 Mai 2020, 20:59

CRAIOVA4EVER! Restul, brutarisme si mitici!

lake1001
lake1001  •  24 Mai 2020, 20:31
Postat de danny_l pe 24 Mai 2020, 16:42

Nu cred că Bergodi ar vrea să scape de Mirko ,mai ales că e de-al lui ,italian, dacă a avut ceva cu suporterii ,sa rezolvat,sunt doar chestii gesepiste, caută la orice articol să inflameze,de multe ori când am scris un comentariu la subiect fără să jignesc pe cineva mi-au blocat commentul,și ceea ce am spus nu a apărut,tipic gesepisr model.

Gspe un ziar familiar. Craiova si cfr sunt concurente la titlu, deci ne putem astepta orice lipsă ds bun simţ.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează