FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Presat de Victor Pițurcă, primarul Mihail Genoiu cedează: „Urmează o întâlnire în 3”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 15:23

Contrat de Victor Pițurcă (63 de ani), edilul Băniei, Mihail Genoiu (62 de ani), pare să accepte acum ideea unei suprafețe hibride pe „Oblemenco”, dar spune că „implică modificări ce trebuie avizate”.

Începutul săptămânii viitoare se anunță decisiv pentru schimbarea gazonului pe „Ion Oblemenco”. Într-o discuție cu reporterii publicației online 3minute.net, edilul Mihail Genoiu a precizat că atunci „va fi o întâlnire în trei, între noi, Primăria Craiova, reprezentanții CNI și domnul Victor Pițurcă pentru a lua cea mai bună decizie. Reprezentanții CNI vin pentru a stabili în ce condiții pot interveni, sau ne vor da nouă posibilitatea să schimbăm gazonul”.

Partea bună pentru craioveni este că Genoiu nu mai exclude montarea unui gazon hibrid, cum cere noul antrenor al „leilor”, pe motiv că ar fi mult prea scump. A ținut doar să precizeze că acesta „implică modificări la stratul de sub gazon, ceea ce înseamnă schimbări la nivelul proiectului, ce trebuie avizate”.

„Gazonul mixt costă tot atât”

Nu mai departe decât miercuri, în conferința de presă premergătoare meciului de mâine cu Gaz Metan, Piți comentase în termeni duri afirmațiile făcute de edil cu ceva timp în urmă: „Primarul Craiovei spune că nu-şi permite să pună un gazon mixt şi că se va pune un gazon care este şi pe Arena Naţională şi care costă 250.000 de euro. Păi gazonul mixt pe care îl vrem noi nu costă mai mult de 250.000 de euro! Păi vreau să vedem ce gazon vrea să pună Primăria, ce calitate are, că nu vreau să mă trezesc ca jucătorii lui Dinamo, care spuneau că gazonul de pe Naţional Arena este foarte prost”.

„Mai bun ca un covor persan”

Tehnicianul de 63 de ani consideră că, „dacă se cheltuie atâţia bani, atunci gazonul trebuie să fie mai bun ca un covor persan. Indiferent de calitatea gazonului, nu poate să coste atâţia bani. Un gazon nu poate să coste mai mult de 50-60.000 de euro, gazonul propriu-zis. Hai să zicem 70-80.000. Pe urmă mai costă montarea şi aşa mai departe. Nu poate să coste mai mult. Când aud de 250.000, nu ştiu cine comandă, cum comandă, ce se întâmplă”. 

Ce a mai spus Genoiu

„Trebuie să stabilim ce tip de gazon trebuie pus. Simpla înlocuire a actualei suprafețe cu un alt strat de iarbă poate să ne aducă în situația de acum în cel mai scurt timp”

„Avem în spate experiența Arenei Naționale, unde s-a schimbat gazonul fără să se umble la stratul suport, iar rezultatele n-au fost cele mai fericite. Pentru a nu repeta greșelile de acolo, trebuie să luăm în calcul și schimbarea stratului de pământ de sub gazon”

„Problema juridică are în vedere următorul aspect: dacă noi, Primăria Craiova, putem interveni să schimbăm gazonul peste contractul de garanție pe care-l are CNI-ul cu constructorul”

Contre între antrenor și președinte

„Primăria trebuie să ia măsuri. Avem un stadion extraordinar, dar nu avem ce ne trebuie nouă. Am discutat şi cu băieţii şi sunt la unison cu mine, vom pleca să jucăm în altă parte dacă nu se schimbă gazonul” - Victor Pițurcă, antrenor U Craiova

„Este exlclus să ne mutăm. Am vorbit și cu domnul Rotaru. Ne-am luptat prea mult ca să ne pierdem identitatea acum. Ce să facem, s-o luăm pe drumuri?” - Sorin Cârțu, președinte U Craiova, la Digisport

VEZI ȘI:

CRAIOVA // EXCLUSIV Carlos Fortes se întoarce în România! Motivul incredibil pentru care a căzut transferul în Israel

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
mihneadds
mihneadds  •  20 Septembrie 2019, 12:46

Au zis si astia ca o pun de o ciorba, ca urmeaza an electoral si vine piti si ii da in gat cat costa de fapt aaahahahahaha

sorinvision
sorinvision  •  20 Septembrie 2019, 12:29
Postat de sorinvision pe 19 Septembrie 2019, 18:38

Nea Mititelu, cat costa halatu'? :)

Nea Mititelu, Olguta nu pierde vremea cu postari pe GSP. Am auzit ca ati dat in lucru stadionul. Sa va luati o imprimanta 3D performanta sa va iasa bine tribunele. :)

nealiniatul
nealiniatul  •  20 Septembrie 2019, 04:39
Postat de antalmihai pe 19 Septembrie 2019, 22:12

Sigur ai nimerit unde trebuie sau ai baut mai multe beri in plus? vezi ca exista audiente, site al scolii,etc...

Unde nu e creier nu ai ce sa ceri.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează