FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova s-a întors în 1957 » Oficial: Ştiinţa în "C"!

Articol de - Publicat marti, 21 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 21 iunie 2011 13:41

Comisia de Licenţiere i-a notificat pe olteni că nu au drept să evolueze nici în eşalonul secund! Alb-albaştrii mai speră la recurs


Horror după horror în Bănie: după "Divizarea societăţii I", ieri a apărut şi partea a doua! O hotărîre FRF ajunsă luni pe masa juveţilor doboară Universitatea în cel mai jos punct al istoriei ultimei jumătăţi de veac, retrogradată în Liga a III-a!

După ce la finele lunii mai îi picase şi la procesul de licenţiere pentru Liga 1, Comisia de Licenţiere a Federaţiei a hotărît că alb-albaştrii nu îndeplinesc nici măcar criteriile pentru a evolua în acest sezon al Ligii a 2-a, din trei cauze: divizarea societăţii, lipsa unui contract cu un stadion pe care să-şi dispute meciurile de acasă şi datoriile către terţi.

Toate speranţele la "Apel"
Şefii Ştiinţei mai speră să întoarcă hotărîrea în urma recursului pe care îl vor depune în următoarele ore la Comisia de Apel a departamentului Licenţieri. "Dacă nici acolo nu mi se face dreptate, mă duc la Curtea de Apel Bucureşti şi într-o lună iau licenţa! Motivul cu divizarea e o aiureală! Comitetul Executiv de luni a decis ca datoriile la Stat nu mai reprezintă un criteriu pentru licenţiere, aşa că ei nu mai pot contesta că eu am făcut divizarea pentru a scăpa de restanţele la stat", a explicat Adrian Mititelu. În paralel, juveţii au contestat şi speră să suspende în instanţele civile decizia de a-i plăti lui Victor Piţurcă 7 milioane de euro despăgubiri.

De la Benfica la Vişina Nouă
Dacă lucrurile vor rămîne aşa cum sînt în acest moment, Dorel Stoica şi compania vor fi repartizaţi în Seria C4, unde vor avea adversari echipe precum CS Vişina Nouă, Prometeu Craiova, Pandurii II şi Ghecon Lăpuşata.

"Nu sînt speriat deloc! Marţi depunem recursul şi sînt sigur că vom primi licenţa!"
Adrian Mititelu, patron U Craiova
"Am deschis şi eu o acţiune în civil prin care cer executarea şi voi face tot posibilul să-mi recuperez banii"
Victor Piţurcă, ex-manager general U Craiova

54 de ani au trecut de la ultima participare a Craiovei în eşalonul al treilea. La finalul ediţiei '57 - '58, Craiova a promovat în Liga a 2-a

Craiova s-a întors în 1957 6 Cupe ale România şi o semifinală de Cupa UEFA are Universitatea în palmares

Cine a decis că Ştiinţa nu are drept de joc nici în Liga a 2-a
Vasile Vlăduţă - preşedinte Comisia de Licenţiere
Ion Manole - vicepreşedinte
Alina Marin - membru
Magdalena Filip - membru

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
viorescu
viorescu  •  21 Iunie 2011, 20:14

Cine-s cei patru? Dupa nume par a fi romani!

zipinel
zipinel  •  21 Iunie 2011, 19:34

dc nu zice nimeni de faptul ca anul trecut licenta a fost data ca urmare a meciuloui cu cfr cluj, acel celebru 2-3. Meciul a fost dak tin minte bine intr-o zi de luni 10 mai , iar decizia s-a luat pe 14 si Mititelu a iesit chiar atunci pe toate posturile sa anunte asta, desi ea nu a fost comunicata oficial decat spre sfarsitul lunii. Asa ca desi ce au facut nu a fost legal, l-i s-a acordat licenta pentru ca au avt nevoie de craiova, iar akm cand nu a mai fost nevoie nu au primi licenta . E cat se poate de simplu.

unu_oarecare
unu_oarecare  •  21 Iunie 2011, 18:17
Postat de teodor53 pe 21 Iunie 2011, 17:35

Membrele comisiei de licentiere,MAGDALENA SI ALINA ,dupa o partida sub plapuma cu d'alde SANDU SI MITICA,hotarasc retrogadarea CRAIOVEI in C ? Ras de tara !Cred ca joaca la intimidare sa-l FACA pe parlitul de Mititelu,sa-i ia jucatorii ,echipa, fara sa le pese de suporteri, de lege, numai banii primeaza pentru ei.La fel incearca si cu TIMISOARA iar Bistrita a cazut din greseala.ASA CONDUCATORI ,ASA FOTBAL !RUSINE !

daca Timisoara, Bistrita si Bihorul, si-au castigat dreptul "pe teren" (vorba vine) de a juca in liga 1, Craiova si-a castigat dreptul de a juca in liga 2, tot pe teren, deci chestia cu licentierea e alta gasca in alta traista, ei deja erau retrogradati, asa ca n-o mai zguduii aiurea, roaga-te sa mai comita Mitica (ala pe care toti taranii il injurati) o infractiune gen vot sau alte bagabonteli de-ale lui si sa va primeasca inapoi, eventual chiar in liga 1.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează
Close