FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Scandalul cu fanii n-a rămas fără urmări: Adriana Rogojină nu va mai fi antrenoarea echipei de fotbal feminin a oltenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 18:05

Adriana Rogojină, antrenoarea care urma să se ocupe de echipa de fotbal feminin a celor de la CS Universitatea Craiova, și-a anunțat pe Facebook plecarea de la alb-albaștri. 

„Cu Universitatea Craiova am reziliat contractul din cauza scandalului care a fost, dar poate viitorul vine cu ceva mai bun!”, a scris Adriana Rogojină într-un comentariu publicat pe Facebook la postarea Laurei Rus (32 de ani), atacantul naționalei României, cea care a taxat ultimele derapaje sexiste îngrozitoare ale lui Gigi Becali. 

CRAIOVA // Scandalul cu fanii n-a rămas fără urmări: Adriana Rogojină nu va mai fi antrenoarea echipei de fotbal feminin a oltenilor

Adriana Rogojină, victima furiei ultrașilor după ce s-a aflat că e rapidistă

Adriana Rogojină, cea desemnată de olteni să se ocupe de selecția echipei feminine, susține Rapidul și a empatizat indirect în trecut cu formația lui Adrian Mititelu din Liga 3! Pasiunea pentru Rapid e atât de mare încât Adriana folosește nick name-ul „Fotbalista Rapidista”. 

Atașamentul față de giuleșteni a stârnit furia ultrașilor Craiovei din Liga 1. Aceștia au declanșat o tiradă de acuze la adresa Adrianei Rogojină, acțiuni care au determinat-o pe această să părăsească proiectul pe care urma să-l deruleze la Craiova. 

Într-o perioadă în care fotbalul feminin capătă din ce în ce mai multă atenție în România, CS Universitatea Craiova anunțase săptămâna trecută că e prima echipă din Liga 1 care demarează acțiuni de selecție pentru echipa de fotbal feminin.  

Mișcarea oltenilor vine în contextul în care FRF a decis să oblige cluburile din Liga 1 să-și înființeze echipe feminine pentru sezonul 2020-2021.

Vezi și: 

Scandal MONSTRU la Craiova, din cauza reformei lui Burleanu! Adriana Rogojină, „Rapidista Fotbalista” anti-CSU, numită antrenoarea echipei feminine » Ultrașii au luat foc și amenință cu boicotul!

Gigi Becali, taxat dur după ultimul derapaj sexist: „Nu pot crede că există o așa mentalitate!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
firaldo
firaldo  •  30 Ianuarie 2020, 06:50
Postat de thebluestlion pe 28 Ianuarie 2020, 15:17

Nu cred ca a avut nimeni nimic cu faptul ca e Rapidista. Cu faptul ca a sustinut Mititica s-a ars!

Prietene vad ca nu ai habar despre acest scandal...nimeni nu ia reproșat că e rapidista sau susține alta echipa...i s-au reprosat doar înjurăturile și modul grețos de exprimare referitor la Craiova,nu ca e rapidista ...sau si-a declarat susținerea față de echipa lui Mititelu.Cum se spune...gura bate c..!

fcu1948
fcu1948  •  28 Ianuarie 2020, 19:20
Postat de thebluestlion pe 28 Ianuarie 2020, 15:17

Nu cred ca a avut nimeni nimic cu faptul ca e Rapidista. Cu faptul ca a sustinut Mititica s-a ars!

Dar ca rotărel a susținut si susține încă *** 5teaua/fcsb, nu va deranjează? Dar ca transferați “caini pana la moarte”, nu va deranjează?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sachealuzapacitu
sachealuzapacitu  •  28 Ianuarie 2020, 17:29
Postat de Ticu Troya pe 28 Ianuarie 2020, 10:26

Despre *** , se stie ca ***a *** . Deapre Rapid se stie , ca a dat *** cel mai bun fotbalist, care l-au avut ei vreodata , Oblemenco !!!

La varsta dvs. ar trebui sa stiti ca Oblemenco a inceput fotbalul la craiova, apoi a jucat la rapid vreo 10 meciuri in doi ani, cam putin pt a spune ca a fost format de rapid, revenind apoi la craiova... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează