FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali, taxat dur după ultimul derapaj sexist: „Nu pot crede că există o așa mentalitate!”

Articol de GSP - Publicat luni, 27 ianuarie 2020 17:14

Gigi Becali a recidivat astăzi și a avut un nou deprapaj sexist îngrozitor. Laura Rus (32 de ani), atacantul naționalei României și al lui Anderlecht, a reacționat în urma declarațiilor patronului de la FCSB.  

„Am citit acest articol de câteva ori și încă nu pot crede că există o așa mentalitate. Îmi pare sincer rău să văd acest interviu unde din nou se fac unele comentarii care depășesc orice limită asupra fetelor ce practica sportul rege. 

Fetele sunt mult mai ambițioase, muncitoare și nu în ultimul rând, cu picioarele pe pământ. Sunt mândră să pot practica acest sport. Mie una mi-a schimbat viața, m-a ajutat să înțeleg viața, să înțeleg ce înseamnă respectul”, a scris Laura Rus pe Facebook. 

Gigi Becali, taxat dur după ultimul derapaj sexist: „Nu pot crede că există o așa mentalitate!”

Ce a declarat Becali

„Lumea și-a pierdut mințile și spune «Hai să facem femeia pe post de egalitate cu bărbatul». Lumea chiar și-a pierdut mințile! Femeile poartă pantaloni și bărbații fuste. Asta e moda la Londra! Bărbatul e făcut după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului” 
- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali cumpără echipă de fete

Obligat de regulament și de amiciția recent legată cu Răzvan Burleanu, Gigi Becali nu mai protestează și adoptă un club de fotbal feminin. FC Fair-Play București e formația care va funcționa ca „filială” a FCSB în campionatul fetelor, pentru a evita sancțiunile din partea Federației Române de fotbal. Detalii AICI!

Vezi și:

FCSB // Adevăratul motiv pentru care Ioan Hora l-a ironizat pe Gigi Becali: răzbunare din cauza banilor!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
minell73
minell73  •  27 Ianuarie 2020, 22:08
Postat de grim_reaper_cu_tesla pe 27 Ianuarie 2020, 18:15

Bravo nea Gigi !!! asa sa-ti inveti postacii ''fara femei '' =)))))))))))))) precum aia din contonament '' MM & MAKE '' =))))))))))))))) sau andreutz si danutz de la marbella =)))))))))

Club de lă.ba.ri. Ca si fanii lor dealtfel.

flojo
flojo  •  27 Ianuarie 2020, 21:12

Fariseul interlop are o mentalitate de Ev Mediu! La fel ca fanii clonei fc fcsb!

superstark
superstark  •  27 Ianuarie 2020, 21:06

Sa-i explice cineva albanezeului fcsbist ca in copilarie citesti basme cu balauri si zmei iar daCA CAnd esti adult vrei basme in continuare, citesti din carti religioase basme low-cost cu serpi, mere si coaste sau cumperi un science-fiction finut.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează