FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // Victor Pițurcă nu mai riscă » Vrea să renunțe la Stephane Acka și Goran Zakaric

Articol de - Publicat sambata, 26 octombrie 2019 08:52

Este de așteptat ca Victor Pițurcă (63 de ani) să renunțe pentru meciul cu Academica Clinceni la Goran Zakarici (26 de ani, extremă dreapta) - aflat la doar 50 la sută din potențial - și la Stephane Acka (29 de ani, fundaș central), vinovat etapa trecută la primul gol al CFR-ului, în meciul pierdut de echipa din Oltenia, scor 0-2.

  • Academica Clinceni - Universitatea Craiova, meci din etapa #14 din Liga 1, se joacă duminică, 27 octombrie, de la ora 15:00. Meciul va fi în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport.

Meciul cu Clinceni a devenit crucial pentru Victor Pițurcă. A și admis că moralul jucătorilor săi nu e cel mai bun, după 1-1 cu Poli Iași și 0-2 cu CFR, și că nevoia de victorie e mai mare decât oricând, poate și pentru că urmează alte două dueluri importante, la Voluntari, în Cupă, și apoi cu Dinamo, pe „Oblemenco".

Dacă vom pierde, va fi o catastrofă. Și nici un egal nu mă mulțumește", a afirmat Pițurcă.

Totodată, a accentuat asupra faptului că nu va face „mari schimbări faţă de distribuţia de la Cluj. Vom vedea, pentru că trebuie să ţinem cont că avem alt meci la patru zile, deci o să folosesc cam toţi jucătorii".

La Clinceni este de așteptat să renunțe la gafeorul Acka, vinovat la primul gol al CFR-ului, când a pasat la adversar, și la nou venitul Zakaric, aflat la doar 50 la sută din potențial. 

Bălașa, Mateiu și Bărbuț sunt la limita suspendării, fiecare cu câte 3 „galbene" în cont. Însă Piți nu are de gând să menajeze pe vreunul: „Vrem să câştigăm acest prim meci, pe urmă vom vedea. Dacă e să iei cartonaş, asta este, intră şi joacă altcineva!".  

5 schimbăriîn primul „11" a făcut Pițurcă la 1-1 cu Poli Iași și la 0-2 cu CFR

„Dan Petrescu nu ne-a suprins cu absolut nimic, ne-am surprins noi în minutul 70, când am avut mingea în posesie și le-am dat-o lor. Greșelile personale ne-au costat" 
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova 

„De Zakarici am fost mulțumit, a fost primul lui meci după câteva luni de inactivitate. Nici el, nici Cosici nu sunt la capacitatea lor normală"
Victor Pițurcă, antrenor U Craiova

VEZI ȘI:

FCSB // Salomao, șomaj de 15.000 de euro pe lună! Ce se întâmplă la antrenamentele lui Vintilă + alți 3 steliști în pericol de plecare

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Octombrie 2019, 06:02

Astazi am vazut o echipa probabila a Craiovei, cu Bancu si Matel la mijloc si, oricum as aduna, tot 6 fundasi imi ies. Asa vrem sa castigam campionatul? Cu 6 fundasi contra Clinceniului? E aberant si ma tem ca iar nu vom suta la poarta. Poate eu nu am vazut bine dar nu am sesizat un jucator la inchidere mai bun decat Mateiu. Nota buna ar fi ca Piturca a inteles, in sfarsit, ca Ivan nu este varf de careu, iar Kolici nu este de meserie rezerva.

rivaldinho
rivaldinho  •  26 Octombrie 2019, 14:07
Postat de univ_craiova1 pe 26 Octombrie 2019, 13:15

Asta crezi tu... Acest Acka ne-a pierdut multe meciuri din cauza ca a greșit... Este un jucător slab. Nu e constant.

Daca un jucator a jucat bine etape consecutive, scapi de el? Treaba lui Piturca, poate se trezeste iar cu vreun bosniac slab de pe la AEK Atena sau de unde a adus un iugoslav.. Eu cred ca e rasist!

908074729289300
Radulescu Aurel  •  26 Octombrie 2019, 13:36

Acka,nu e un fundas foarte bun,dar este adevarat ca linga Kelici nu se leaga nimic.Cred ca Kelici e cel mai slab fundas al Craiovei.Spune Piti ca Zakarici e la 50%,oare ce management e asta , sa aduci jucatori foarte tarziu, in plin campionat si sa vina total nepregatiti?Rezultatele se cam vad, de la sine.Dar, incep sa cred ca nici varianta Piturca, nu e una castigatoare la Craiova.Aveam asteptari mai mari de la venirea sa.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează