FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CRAIOVA // VIDEO Sorin Cârțu și Marcel Popescu, nervoși în conferință după plecările lui Gică Craioveanu și Victor Pițurcă: „Au clacat!”

Articol de GSP - Publicat luni, 06 ianuarie 2020 13:02

Sorin Cârțu, președintele CS Universitatea Craiova, și Marcel Popescu, managerul general al clubului, au susținut o conferință de presă în care l-au prezentat pe mijlocașul Dan Nistor și au vorbit despre situația de la club. 

Cei doi oficiali ai oltenilor au avut o reacție dură și i-au criticat dur pe Victor Pițurcă și pe Gică Craioveanu, care au plecat de la Craiova. 

„Noi nu suntem în criză tehnică. Ce să facem? Toată lumea a spus că a vrut ceva și nu i s-a adus. Ce a vrut? Suntem surprinși. Noi am mizat pe el, l-am considerat un comandant. Dar a clacat. 

Și Craioveanu a clacat! Probabil a fost  dezamăgit că unul dintre idolii lui, Pițurcă, a dezarmat și s-a predat, a renunțat. M-a surprins pentru că-l știam un luptător. Ce să facem acum? Ce ar trebui să facem? Comandantul navei s-a îmbolnăvit sau a cerut să se oprească. Ce facem, oprim nava? Sau dăm drumul înainte? Viața merge înainte!”, a declarat Marcel Popescu. 

Sorin Cârțu: „I-am adus jucătorii pe care i-a cerut” 

„Plecarea lui Pițurcă ne-a prins nepregătiți! Vorbim de o decizie luată de el. Nu a luat-o cineva din conducere. Nu te mai gândești că s-ar mai întoarce. Ar arăta rău pentru el. 

Lăsați-ne să fim relativi în situația asta. Urmează să plecăm într-un cantonament în Turcia, unde și-a dorit el. Noi doream în Spania. Mergem pe un cantonament fixat de Piți, cu adversarii doriți de el. Nu înseamnă că ce și-a dorit el nu am putut îndeplini noi. El poate a a vrut 100%, dar noi am venit cu 80%. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să luăm campionatul. Totul a fost făcut pentru a avea rezultate. 

Când a venit Piți, l-am adus pe Andrei Ivan. A fost o cerere a lui Pițurcă în negocierile cu domnul Rotaru. La fel au fost Kosic, Zakaric, Mațel, Bălașa. Și pe Dan Nistor l-a dorit Pițurcă.  Uite că acest transfer s-a rezolvat. Mai e timp să vină și alții. 

Dacă azi nu am rezolvat ceva nu înseamnă că nu se va face. Există și ziua de mâine. Mai e perioadă de transferuri până pe 31. Da, el e voia să aibă toți jucătorii înainte să plece în cantonament. Dar suntem în România și e greu. Și la echipe mari se vor face transferuri inclusiv pe 31. Cine suntem noi în fotbalul mare pentru a le face pe toate dintr-o dată? Discutăm cu un fundaș central străin pe care Pițurcă și l-a dorit. Lucrurile se rezolvă în timp, nu bătând din palme”, a spus și Sorin Cârțu. 

Conferința integrală a oltenilor

Citește și:

Victor Pițurcă, 28 de ani de scandaluri! I-a aliniat pe toți, de la Gică Hagi la Mutu, Marica și Mititelu 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
771545396317549
Eugen Iustin  •  06 Ianuarie 2020, 20:06

Ce personaj sinistru.

p.rares
p.rares  •  06 Ianuarie 2020, 16:13

Cartu ar trebui sa plece si Piturca ar trebui sa revina asupra deciziei spre binele Craiovei.

steaua.libera
steaua.libera  •  06 Ianuarie 2020, 15:37

*** au ajuns sa vorbească de Piți și Craioveanu

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează