FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1. Mihai Teja, iritat după meci: „Universitatea nu are nevoie de aceste mici ajutoare”

Mihai Teja. Sursă foto: GSP +25   FOTO
Mihai Teja. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 septembrie 2020 23:58 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 21:13

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul lui FC Voluntari, a izbucnit la finalul meciului pierdut de echipa sa în fața Craiovei, scor 1-2. Tehnicianul acuză maniera de arbitraj a „centralului” Iulian Călin. 

„N-am fost de acord cu niște decizii ale domnului arbitru, câteva au fost în dezavantajul nostru. În ultimele minute, când Armaș a sărit la o fază, arbitrul a dat fault în atac. Sunt un pic deranjat de maniera de arbitraj. Universitatea Craiova are o echipă foarte bună, nu au nevoie de aceste mici ajutoare. Să se mai greșească și pentru noi o dată, dacă pentru ceillați se greșește de trei ori.

Oricum, nu vreau să vorbesc despre arbitraje, vreau să vorbesc despre echipa mea, să-i felicit pe băieți, au jucat de la egal la egal cu cea mai bună echipă din campionat. Am făcut două jocuri bune, cu FCSB și Voluntari. Cu mai multă personalitate, cu mai multă dorință și atenție, puteam să luăm punct și din meciul acesta. Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor, dar cred că puteam să facem mult mai mult azi”, a declarat Teja, la Look Sport. 

Normal că aștept întăriri. De la mijloc în sus, nu am soluții pe bancă. Dacă aveam câteva soluții pe bancă, eu cred că puteam să egalăm” 
- Mihai Teja, antrenorul lui FC Voluntari

Eric a cerut un penalty: „Nici cu VAR nu se rezolvă aceste lucruri”

„S-a văzut destul de clar la televizor, la pauză ne-am uitat şi noi la video, ce să zic? Am jucat bine, Craiova a jucat puţin mai bine, a meritat această victorie, dar asta e. Păcat că vorbim de arbitraj, dar cred că nici cu VAR nu o să se rezolve asta. Trebuie să te uiţi în ochi şi să spui «da, am greşit, a fost 11 metri şi nu am dat sau nu am văzut», 

Nu mai are rost. Ce trebuia să fi dat nu a acordat şi acum ce am vorbit pe teren, e altceva. E un băiat cu un caracter extraordinar, păcat de erorile astea care costă. Nu meritam să pierdem, chiar dacă Craiova a jucat puţin mai bine. Păcat de o fază atât de clară să nu fie acordat. 100% putea să fie diferit scorul

Cred că m-am aruncat eu pe jos, că nu mi-a dat niciun fault. Un fault mi-a dat. Probabil că încep şi eu să fac scene ca Neymar. Sau poate că sunt atât de gras, poate nu mai pot să stau în picioare" - Eric de Oliveira, mijlocaș FC Voluntari

FOTO Cele mai tari imagini din meciul Craiova - Voluntari: 

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
+21 FOTO
  • Sursă foto: Facebook Craiova

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1. FOTO + VIDEO » 4 din 4 pentru olteni, care domină Liga 1 în startul sezonului!

EXCLUSIV Elvir Koljic, cifre impresionante în noul sezon! Un antrenor din Liga 1 exclamă: „Cine nu l-ar vrea în echipă?”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
danny_l
danny_l  •  20 Septembrie 2020, 11:57

Teja a văzut ,cred alt meci,sa jucat pe viteză ,e clar,contraatacuri,dar Craiova are 2 clase peste Voluntari, Craiova nu-i FCSB, când te prinde nu te iartă,o echipă cinică, joacă la rezultat, aștept meciul cu CFR să văd cum se descurcă, deocamdată sunt în grafic.

mircea_pop112
mircea_pop112  •  20 Septembrie 2020, 10:34

Campionatul trecut cand se luptau sa se salveze de la retrogradare, nu s-a mai plans nimeni ca toti arbitrii ii ajutau. Misto ar fi acum sa inceapa si Hermannstadt sa se planga de arbitraje, ca de cand a venit Palmier, la toti arbitrii le place Sibiul.

908074729289300
Radulescu Aurel  •  20 Septembrie 2020, 09:57

Craiova are nevoie de Sumudica,ca tot s-a certat cu turcii.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează