FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Craiova vrea să ajute Dinamo, dar ultrașii se opun și îl atacă pe Rotaru: ”Nu fi bolșevic!”

Fanii Craiovei îi cer imperativ lui Mihai Rotaru, finanțatorul clubului, să renunțe la ideea de a sprijini pe marele rival al oltenilor, Dinamo, pe care-l denumesc „clubul milițienesc Дина́мо”.
Fanii Craiovei îi cer imperativ lui Mihai Rotaru, finanțatorul clubului, să renunțe la ideea de a sprijini pe marele rival al oltenilor, Dinamo, pe care-l denumesc „clubul milițienesc Дина́мо”.

Articol de - Publicat duminica, 26 aprilie 2020 14:40

Fanii Craiovei îi cer imperativ lui Mihai Rotaru, finanțatorul clubului, să renunțe la ideea de a sprijini pe marele rival al oltenilor, Dinamo, pe care-l denumesc „clubul milițienesc Дина́мо”.

Dinamo rămâne inamicul numărul unu al fanilor Craiovei. Mihai Rotaru tocmai a anunțat că vrea să-i ajute pe "câini" să nu sucombe. „Chiar dacă de-a lungul timpului rivalitatea a fost una extremă, Dinamo are azi nevoie de ajutor. Universitatea răspunde invitației de a juca în FIFA 20 și acordă, astfel, revanșa «câinilor». În Liga 1 trebuie să existe rivalitate și Știința va merge cu 5.000 de suporteri la meciul virtual de pe Arena Națională", e anunțul postat pe site-ul clubului oltean, în legătură cu partida ce se va disputa mâine. 

„Își depășește atribuțiile și capacitatea intelectuală" 

Doar că Peluza Nord a Băniei nu e de acord cu inițiativa lui Rotaru. Și a postat un mesaj dur, intitulat „Nu fi bolșevic!". Iar în text, numele lui Dinamo l-au scris în rusește! Iată comunicatul integral: 

"Nu fi bolșevic! Peluza Nord Craiova se delimitează clar de acțiunea lui Mihai Rotaru de a ajuta clubul milițienesc Дина́мо. Acesta dovedește încă o dată că își depășește atât atribuțiile cât și capacitatea intelectuală, încercând să vorbească în numele suporterilor Științei. 

Nu, în niciun caz nu mergem 5.000 in aceasta <deplasare>, în niciun caz nu există 5.000 de suporteri ai Științei atât de iresponsabili încât să facă asta! Generații întregi de suporteri și foști jucători se răsucesc acum în mormânt, văzând această nouă «acțiune de imagine» lansată de Mihai Rotaru. 

Măcar în numele lor pune STOP cât mai urgent acestei idei nesăbuite! Și nu uitati că toți cei care ajută acum sau oricând Дина́мо devin complici la toate nenorocirile făcute de acest club bolșevic și istoria îi va reține ca atare. Nu păta numele de Universitatea, asociindu-l cu securitatea!".

VIDEO EMOȚIONANT. România e puternică și se va întoarce și mai puternică!

Citește mai multe știri despre Craiova:

FCSB, ironii după victoria cu Craiova: „Complexul de inferioritate s-a extins și la nivelul FIFA 20” » Rezultatele etapei #6 + clasament

Poveste fabuloasă dezvăluită de un fost dinamovist » Cum a ratat într-o singură vară transferul la Benfica, Alaves și Steaua și a ajuns la echipa pe care n-o suporta

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
firaldo
firaldo  •  27 Aprilie 2020, 13:23
Postat de thelegend. pe 26 Aprilie 2020, 21:26

Ce sa-le ceri, deh, olteni , pe astia sa nu-i banuiesti niciodata de prea multa inteligenta. Pana si Mustata , lideru gigistilor, care are 2 clase ca trenu, si-a dat seama ca trebuie sa ajute rivalii si ca liga 1 fara Dinamo nu ar mai avea farmec, sau poate oltenii astia din nea Marin Miliardar, poate vor o liga cu satucuri , asa ar castiga si ei macar 2 campionate !

Deci tu esti revoltat ca nu primesti pomana? :)))))) Frumoasa atitudine!

mihai_bn
mihai_bn  •  27 Aprilie 2020, 08:52
Postat de thefinger pe 26 Aprilie 2020, 15:53

Asa se vede din nordul tarii? Din cel mai sarac judet al tarii? )))

V-ați dori voi să fie Clujul cel mai sărac județ al țării. Clujul vă dă lecții de civilizație, ***! Acestui oraș (și județ) i-ar fi mult mai bine separat de Românica și de Bükreş.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno999
creeperno999  •  26 Aprilie 2020, 22:57

Bolsevic>Clona

Vezi toate comentariile (43)
Comentează