FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Cred că Rednic a căzut într-o capcană" » Detaliul care-l alarmează pe Cornel Dinu după ultimele mutări de la Dinamo

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 noiembrie 2018 10:32

Cornel Dinu, 70 de ani, fostul mare jucător al celor de la Dinamo, rămâne sceptic în ceea ce privește șansele "câinilor" de a prinde play-off-ul. "Procurorul" a analizat și strategia impusă de Rednic la club, aceea de a aduce numeroși jucători străini liberi de contract.

"Sunt șanse minime, mă încumet să spun că ar fi un miracol dacă Dinamo ar ajunge în play-off. Sepsi, de exemplu, are 5 puncte avans și un program mult mai ușor. Nici jocul nu pare că o ajută pe Dinamo să prindă primele 6 echipe.

E firesc ca Rednic să-și motiveze jucătorii, e un dinamovist incontestabil, dar situația e mai grea decât se aștepta. Nu știu dacă toate măsurile luate de el pot duce la un reviriment în joc și în rezultate. Nu văd «luminițe» de revenire în jocul echipei", a spus Dinu.

"nu mai sunt dinamoviști adevărați"

Fostul fotbalist consideră riscantă strategia "Puriului" de a transfera numeroși jucători liberi de contract. 

"Rednic a spus că ar trebui schimbați 3-4 jucători, dar părerea mea e că vreo 9-10 jucători trebuie schimbați. Strategia lui de a aduce numeroși jucători e oricum destul de riscantă. 

La Dinamo nu mai sunt dinamoviști adevărați, iar Rednic cred că a căzut într-o capcană. În locul lui, aș fi apelat la maximum 4 jucători noi, care să joace imediat și să ridice nivelul echipei. El încearcă să aducă 7-8, unii au avut valoare, dar nu știu dacă mai au în continuare valoare", a declarat Cornel Dinu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Continuă revoluția! Rednic a anunțat alte transferuri la Dinamo » Ce spune de calificarea în play-off și cum a glumit înaintea meciului cu Viitorul

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
rocky2
rocky2  •  30 Noiembrie 2018, 13:14
Postat de agiler pe 30 Noiembrie 2018, 12:38

Rebut mimamo sold-out for play-out.

Notenul urat mirositor strikes again!

agiler
agiler  •  30 Noiembrie 2018, 12:38

Rebut mimamo sold-out for play-out.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează