FOTBAL  »  Superliga  »  GSP.RO TE PROVOACĂ

Crezi că Gigi Becali îl va critica în public pe Piţurcă?

Articol de GSP - Publicat luni, 07 iunie 2010 00:00

Gazeta a prezentat azi dialogul dintre Victor Piţurcă şi fanii Stelei. Fostul selecţioner garantează că nu va accepta criticile patronului şi că va demisiona în secunda în care Gigi îşi încalcă promisiunile. Antrenorul i-a şocat pe suporteri mărturisindu-le că e conştient de faptul că Becali îl foloseşte ca paravan în faţa lor, dar că prioritatea sa este performanţa sportivă, adică exact acelaşi lucru pe care şi-l doresc şi suporterii.

Becali a promis în repetate rînduri că nu va mai avea nici o ieşire publică în care să critice echipa, aducînd ca argument promisiunile pe care i le-a făcut Piţurcă: "Mi-a spus că ajungem în Liga Campionilor şi că nici nu cheltuim mulţi bani pentru transferuri. În condiţiile astea ce să-i mai spun? Sînt nebun să mai deschid gura?".

Crezi că patronul Stelei se va putea abţine de la critici la capătul partidelor mai slabe ale roş-albaştrilor?

"Să nu credeţi că dacă vine Piţurcă, gata, Gigi n-o să mai critice echipa la TV după un meci mai slab! Becali aşa e el şi nu-l va schimba nimeni!"
Marius Lăcătuş, fost antrenor al Stelei

"Venirea lui Piţurcă la Steaua e cel mai bun lucru care i se putea întîmpla clubului din Ghencea. E antrenorul perfect pentru roş-albaştri!"
Gheorghe Popescu, fost internaţional

"Piţi va rezolva problema cu suporterii, sută la sută! Oamenii au încredere în el şi-l privesc ca pe unul de-al lor, ăsta e marele lui avantaj"
Gheorghe Popescu, fost internaţional

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
bogdinhosan
bogdinhosan  •  07 Iunie 2010, 19:31

statzi linishtitzi...Lui Pitzurca nu ii va zice nimik...Pitzi shtie sa se impuna...are dreptate Balaci...shtie sa-shi negocieze contractul sh pana la urma ii ia Palatul lui Giginho dak se intampla cva...sh in plus...Pitzurca este un antrenor titrat...Becali shtie asta sh nu are curajul sa se bage pt el...CIobanul nu va sufla in fatza baciului Pitzurca...o sa vedetzi...

chris_gali
chris_gali  •  07 Iunie 2010, 19:29

nu va e mah rusine cu articolele si sondajele astea de ....2 lei !!!???(si va mai suparati cand va spune Lucescu ca sunteti "ziaristi de 2 lei")...asta e articol si sondaj de ...publicatie sportiva !!!!...asta e de CAN CAN , de mahala , de arici pogonici , de ce vreti voi numai de.....sport , NU !!!...mi-e si sila sa va rasfoiesc in cautare dupa stiri de sport(care daca sunt 10%) !!!...mai uitati-va si voi in alte ziare de sport din Europa si inspirati-va si terminati cu ...MAHALAUA !!

vladstelistu9
vladstelistu9  •  07 Iunie 2010, 16:37

Cred ca daca l-ar aduce si pe Dumnezeu antrenor tot i-ar face echipa!!

Vezi toate comentariile (22)
Comentează