FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

"Crima!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2007 00:00

Comisiile s-au intors la FRF, iar Mircea Sandu a calcat in picioare hotaririle luate de instantele LPF dupa prima etapa. Formalitatea s-a infaptuit: comisiile de judecata pentru Liga I revin la Federatie. Intr-o reuniune speciala, Comitetul Executiv al FRF a transat ieri disputa de proprietate asupra instantelor fotbalistice, revendicate si de LPF. "Nu s-a votat nimic. S-a luat doar act de prevederile legale. Cu ajutorul juristilor, am aprofundat legea si imi asum scaparea pe care am facut-o la un moment dat, cind i-am zis lui Mitica sa-si ia comisiile la Liga", a explicat Mircea Sandu. Decizia s-a bucurat si de sustinerea unui grup de cluburi, care, in ultimele zile, au solicitat Federatiei pe cai informale sa nu lase comisiile la LPF, invocind haosul iscat dupa prima etapa: anularea sanctiunii pentru Dinamo, radierea eliminarilor nemtenilor Rusmir si Vranjkovici, blindetea din "cazul Neaga", suspendat o etapa in loc de patru.

"Au fost niste decizii hazlii luate de acele instante ad-hoc, cu incalcari foarte grave de regulament. E o crima ce-au facut in problema cartonaselor!", a tunat Nasu', completat de directorul general Ionut Lupescu: "Daca luam o asemenea hotarire in calitatea pe care o am de membru al Comisiei de Disciplina a UEFA, imi urcam toata Europa in cap!". Puteti citi componenta noilor comisii ale FRF, pe www.gsp.ro

Contre Dragomir-Lupescu
"Ma doare-n palarie! Ma voi adresa unei instante civile. Pe unii doar asa poti sa-i pui cu capul in pamint. Pai, Lupescu si-a bagat coada pe la fina-su, Daniel Florea, care era presedinte la Apel, si a avut grija sa se dea o decizie care sa saboteze Liga! Nu se intimpla asta daca eram in tara!", a reactionat Dragomir, care se afla in concediu, in Franta. "Gogomanii! Pe Florea l-a luat Mitica la Liga, nu l-am dus eu! Marile erori au fost la Disciplina, nu la Apel!", a replicat Lupescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează