FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAȘI 1-1

Cristea îl ceartă pe Napoli: "Steaua merită respect, dar vrem să jucăm pe atac"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 august 2016 22:57

Andrei Cristea a fost foarte supărat la finalul partidei dintre Steaua și Poli Iași, scor 1-1, și îi cere antrenorului Nicolo Napoli să facă echipa în așa fel încât să joace mai ofensiv.

"A fost o partidă interesantă împotriva unei echipe puternice. Trebuia să profităm că Steaua a avut mulți jucători accidentați sau plecați. Dacă insistam de la început să jucăm cred că puteam obține mai mult. Tactica noastră e de a ne apăra.

Trebuie să fim realiști, pentru a juca în play-off trebuie să atacăm. Steaua merită respect! Îmi doresc foarte mult să jucăm ofensiv. Am făcut un cuplu foarte bun cu Golubovici la Iași, dar nu depinde de mine dacă mai vine sau nu un atacant", a declarat Andrei Cristea la Digisport.

Ionuț Voicu a adăugat la Dolce: "Avem un antrenor italian și facem faza de apărare foarte bine. Noi încercăm să înscriem când avem ocazia. Ne lipsește un atacant ca Golubovici, deși îl avem și pe Andrei Cristea care e foarte bun".

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează