FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO Cristi Balaj a plecat de la ANAD » Fostul arbitru va merge la CFR Cluj

Articol de - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 13:56 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 14:17

Cristi Balaj a susținut o conferință de presă în care și-a anunțat plecarea din conducerea Agenției Naționale de Antidoping.

Însoțit la eveniment de Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului, Mihai Covaliu, președintele COSR, și Doina Melinte, vicepreședintele ANAD, fostul arbitru va da curs ofertei primite de la CFR Cluj, acolo unde va fi președinte.

VIDEO Cristi Balaj a plecat de la ANAD. Va merge la CFR Cluj

„Nu a fost o decizie ușoară, însă am luat în calcul toate aspectele și m-am hotărât. Părăsesc Agenția Națională Anti Doping cu fruntea sus, mândru de ceea ce am realizat aici. Și mă bucur mai ales pentru că știu că ceea ce am clădit rămâne pe mâini bune. Colectivul ANAD formează o echipă de excepție, cu profesioniști alături de care am avut o reală plăcere să lucrez

Voi discuta despre subiectul CFR când voi ajunge acolo. Las în urmă proiecte concrete și acum am ocazia să demonstrez în fotbal ce am făcut la ANAD.”, a spus Cristi Balaj.

Balaj a condus Angeția Națională Anti Doping din ianuarie 2019.

În Cristi am întâlnit un prieten și un partener. E normal ca sportul să fie condus de oameni de sport. ANAD funcționează din ce în ce mai bine. Îmi pare rău că avem această conferință și că domnul Balaj pleacă
– Eduard Novak, ministrul Sportului

Ați adus această instituție în rândul celor apreciate la nivel internațional. Vorbim de o instituție credibilă și sănătoasă 
– Mihai Covaliu, președinte COSR

Ai sosit aici în ianuarie 2019 și ai găsit o echipă foarte bine pregătită. Ai fost alături și te-ai implicat în tot ceea ce a fost necesar. Îți doresc mult succes. Te duci în domeniul tău, în fotbal. Îți doresc succes la CFR Cluj, dar să știi că eu țin cu FCSB
– Doina Melinte, vicepreședintele ANAD

Cristi Balaj s-a înțeles cu CFR Cluj

În septembrie, Cristi Balaj anunța că a ajuns la un acord cu CFR Cluj și va fi președintele echipei.

„Confirm înțelegerea cu CFR Cluj, aceasta urmează să fie parafată în perioada următoare. În urma discuțiilor cu acționarii, am rămas plăcut impresionat de proiectele serioase pe care mi le-au prezentat, în mod special de cel al înființării unei academii de juniori care va aduce un plus valoare nu doar pentru viitorul clubului, cât și pentru echipa națională. 

Discuțiile abordate au vizat atribuțiile funcției de președinte, iar singurul subiect legat de arbitraj a fost nevoia implementării sistemului VAR în România pentru a elimina greșelile majore.  Am decis ca preluarea funcției de președinte al CFR Cluj să fie făcută imediat după ce proiectul de lege în derulare intră pe făgaș normal în parlament și este asigurată procedura de urgență propusă în urma ședinței de Guvern”, a scris Balaj pe Facebook.

Citește și: 

Cristi Balaj surprinde: „Am făcut lobby ca FCSB să joace în Ghencea”

Mourinho, cu ochii pe un jucător din Liga 1 » A trimis scouterii Romei la meciurile echipei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1069493879872755
G Nicolae Nicu  •  02 Noiembrie 2021, 16:12

Balaj desi nu a ajuns inca la Cluj a atacat deja FCSB. In ce tara traim. cine-l trage la raspundere. Halal responsabilitate, corectitudine, impartialitate. Chiar DNA-ul asta nu intra in furnicarul corupt, infractional al fotbalului romanesc. Seful (grecul) comisiei de arbitrii chiar este necesar fotbalului romanesc, este necesar pentru ce? Noi vrem ceva ilegal si fara el nu am putea obtine, cu ce ne ajuta legal si cu ce ne ajuta ilegal? Sunt tare curios ce avere, proprietati are grecul in tra sa si in lume, ce pile are in fotbalul international, FIFA, UEFA etc. Doamne, doamne ce dosar fabulos si ce increngaturi ar putea afla publicul, mirobistii, opinia publica, dar, oare mai avem ziaristi ??

189254898748309
Claude SH  •  02 Noiembrie 2021, 15:51

Balaj trebuie sa știe ca în club sunt mulți care sunt pe pozitii cheie și habar n-au cu ce se mănâncă activitatea lor. În primul rand ar trebui sa aibe de partea lui, în cazul în care el nu știe, pe cineva bun la matematica. Sa știe măcar adunarea și scăderea. Bugetul unui club ca CFR nu e nelimitat.

csa.nimeni.la.meci
csa.nimeni.la.meci  •  02 Noiembrie 2021, 15:21

Tot aia

Vezi toate comentariile (3)
Comentează