FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO

Dinamoviștii au de ce să se teamă! Scenariul apocaliptic înaintat: „Să nu îi retrogradeze comisiile!”

Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1 +18   FOTO
Dinamo ocupă locul 15 în Liga 1

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 noiembrie 2020 22:54 / Actualizat duminica, 08 noiembrie 2020 23:51

Fostul arbitru Cristi Balaj (49 de ani), în prezent președintele Agenției Naționale Anti-Doping, a analizat situația delicată de la Dinamo.

Balaj spune că înainte ca Dinamo să retrogradeze pe plan sportiv, există riscul ca alb-roșii să fie retrogradați de comisii, din cauza faptului că salariile nu se plătesc!

Să nu îi retrogradeze comisiile, pentru că dacă ai restanțe salariale și jucătorii depun memorii, la revedere!”, a spus Balaj, la TV Telekom Sport. Iulian Miu, prezent și el în studio, l-a completat: „Nu ai cum să iei licența dacă ai datorii”. 

Iar Balaj a continuat, lăudând fotbaliștii echipei: „Doar dacă renunță jucătorii la bani sau sunt de acord cu amânarea plăților. Contra poate se simte trădat din punct de vedere financiar și poate unii jucători au fost aduși fără voia lui. Contractele sunt mari, probabil se simte trădat și de jucători, dar nu poate să lovească în ei. În acest moment, jucătorii fac eforturi. 

Jos pălăria pentru modul în care abordează situația. Și-au pus acea banderolă pe mână care este un protest de bun-simț, au încercat și pe teren, putea fi 2-2 dacă marca Camara atunci când a lovit bara”.

Cristi Balaj: „Ai dat de pământ cu mine în momentul ăla”

Fostul arbitru a continuat să critice conducerea spaniolă a clubului și i-a ironizat pe șefi:

„Știi când m-a pierdut pe mine? M-au aruncat direct de pe stâncă, să spun așa. Când au zis că s-a întâmplat ceva la bancă, că au dat drumul la bani, dar a greșit banca. În momentul ăla ai dat de pământ cu mine, m-ai băgat în mașina de spălat. Ai virat banii, dar banca a greșit și e o confuzie? În momentul ăla pe mine m-ai pierdut”.

+14 FOTO

Clasament Liga 1:

Citește mai multe știri din Liga 1:

Cosmin Contra rămâne și începe lupta cu conducerea: „Am fost păcălit, dar eu nu renunț la greu!”

Gigi Becali, gest fantastic pentru Marius Șumudică după ce familia antrenorului a fost confirmată pozitiv cu coronavirus!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
tonimirea
tonimirea  •  09 Noiembrie 2020, 16:37

Fostul arbitru sa vorbeasca mai putin de Dinamo. Safaca controale ca de aceea a fost pus acolo. Sa verifice cine i-a imbolnavit pe fcsbisti si nationala U21, Sa vada cu ce medicamente au fost tratati jucatorii fcsb. Acum ca are clinica Becali ii poate trata cu orice si pot juca ca teste anti doping nu se mai fac din cauza Covid. A mei venit si Neubert ala care ii oxigena cu furtunul *** si cu pungutele. Dl Balaj sta la emisiuni si isi da cu parerea sa mai faca si el un ban cinstit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  09 Noiembrie 2020, 11:38
Postat de endeavour pe 09 Noiembrie 2020, 08:20

Balaj ar trebui sa vorbeasca mai putin si sa testeze de dopaj pe fc5b utilizatoare pungutelor galbene. Asa a facut praf competitia sportiva! Au ramas doar *** gigiste!

Ai uitat cui i-au murit jucatorii pe teren de la apa minerala expirata?

valiomanid
valiomanid  •  09 Noiembrie 2020, 09:06
Postat de andrei.f pe 09 Noiembrie 2020, 04:56

Deocamdată, comisiile au salvat dinam0 de la o rușinoasă retrogradare !

Deocamdata tot prost ai ramas !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează