FOTBAL  »  LIGA 1  »  ATAC

Alternativa la VAR propusă de Mihai Stoica l-a iritat pe Cristi Balaj: „Sunt dezamăgit, venim și lansăm fumigene”

Cristian Balaj
Cristian Balaj

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 11:18 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 16:02

Cristian Balaj (50 de ani), președintele clubului CFR Cluj, îl „înțeapă” pe Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, pentru declarațiile acestuia cu privire la introducerea sistemului VAR în Liga 1: „Hai, domnule, să facem o chestie românească, să punem un televizor la al patrulea oficial!”.

În noiembrie, Mihai Stoica propunea, mai în glumă, mai în serios, o alternativă la introducerea sistemului pentru video-arbitraj în Liga 1. Oficialul FCSB spusese la Telekom Sport: „Hai, domnule, să facem o chestie românească. Hai să facem o chestie intermediară, să punem un televizor la al patrulea oficial. Şi aşa meciurile se dau toate la televizor şi sunt toate filmate live. «Băi, alo, vezi că e nasoală rău de tot, veniţi încoace şi uitaţi-vă la TV, vedeţi o reluare»”.

Astăzi, după câteva săptămâni în care meciurile din Liga 1 au fost marcate de greșeli flagrante de arbitraj, Balaj a lansat un atac la adresa lui Mihai Stoica, fără a-l numi pe oficialul FCSB.

„Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor
FCSB - UTA 2-1
„Tendențios! Ar putea fi greșeli vinovate!” » Dumitru Dragomir, fără menajamente despre ultimele erori ale arbitrilor

Cristi Balaj îl înțeapă pe Mihai Stoica: „Lansăm, așa, câte o fumigenă”

„Greșelile se întâmplă pentru că nivelul arbitrajelor a scăzut. Mă bucur că a apărut VAR-ul, această oportunitate de care sper să ne folosim cât mai curând, care va elimina greșelile majore. Îmi pare rău că eu, cât am arbitrat, n-am beneficiat de acest sistem. 

Sunt dezamăgit de cei care vin cu propuneri care știu că nu pot fi puse în aplicare și vor să surprindă faptul că își doresc cu adevărat VAR-ul, spunând «hai să punem un televizor la marginea terenului», știind că FIFA nu te lasă să implementezi dacă nu respecți anumite condiții, anumiți pași pe care ei îi verifică.

Mai rămânea să spună: «hai să fim în legătură directă cu Kyros (n.r. - Vassaras, președintele CCA), la telefon». Arbitrul jocului să-și pună căști la ureche și să vorbească în direct cu președintele comisiei. Știm că lucrurile astea nu se pot face, dar venim și lansăm, așa, câte o fumigenă în spațiul public, spunând cât de bucuroși am fi să nu mai existe greșeli de arbitraj, de care unii s-au folosit anul acesta

Repet, au fost ani în care greșeli mai multe au fost în favoarea CFR-ului. Din punctul meu de vedere, nu are nimeni nimic nici nu FCSB, nici cu CFR. Greșelile apar pentru că asta este valoarea, și din cauza presiunilor care se fac”, a declarat președintele lui CFR Cluj la Pro X.

VIDEO » Laszlo Balint, furibund după greșelile de arbitraj din FCSB - UTA

Mai multe știri din Liga 1: 

E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expriați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Istvan Kovacs intră în istoria arbitrajului din România! Doar 3 „centrali” au mai bifat această performanță importantă

Playtech: BOMBĂ! Vestea uriașă dată de șeful Pfizer. Milioane de români trebuie să afle ce pățesc


Comentarii (20)
106801868092580
Gheorghe Bilciurescu  •  06 Decembrie 2021, 21:07

CREDEAM CĂ EȘTI OM DE CUVÎNT MR BALAȘ,DAR SA DOVEDIT ÎNCĂ O DATĂ CĂ EȘTI OMUL DE CASĂ AL CFR-ULUI.

observator_federal
observator_federal  •  06 Decembrie 2021, 18:38

Bine că nu au apucat ieri ziariștii să-l excludă din arbitraj pe Radu Petrescu - la îndemnul "confratelui" Mihai Stoica- ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

observator_federal
observator_federal  •  06 Decembrie 2021, 18:32

Repet, responsabili cu implementarea VAR sunt, Alexandru Deaconu "Brichetă" din partea FRF, iar de la LPF fostul arbitru Marius Avram (care are o serie de 24 de meciuri consecutive în care a arbitrat-o "la centru" pe FCSB, fără ca echipa lui Gigi să piardă vreunul!!), prieten de familie cu poietul Val Argăseală... Bravo Gigi!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează