FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Tăieri masive la CFR Cluj: „Suntem obligați, în continuare avem cel mai mare buget”

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a anunțat că la echipa din Gruia se încearcă reducerea cheltuielilor în continuare.
Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a anunțat că la echipa din Gruia se încearcă reducerea cheltuielilor în continuare.

Articol de - Publicat duminica, 02 iulie 2023 08:46 / Actualizat duminica, 02 iulie 2023 11:32

Cristi Balaj (51 de ani), președintele de la CFR Cluj, a anunțat că la echipa din Gruia se încearcă reducerea cheltuielilor.

Conform rapoartelor fiscale de la finalul anului trecut, prezentate de GSP, CFR Cluj avea o datorie de 33 de milioane de euro la data de 31.12.2022. 

Cea mai mare problemă a lui MM Stoica la începutul campionatului: „E oribil! Arată foarte, foarte rău”
FCU CRAIOVA - FCSB
Cea mai mare problemă a lui MM Stoica la începutul campionatului: „E oribil! Arată foarte, foarte rău”

Cristi Balaj: „Cum în continuare avem cel mai mare buget, suntem obligaţi, în frunte cu mine, să facem reduceri”

„Cum în continuare avem cel mai mare buget (n.r. - din SuperLiga), suntem obligaţi, în frunte cu mine, să facem reduceri. Eu îmi voi diminua contractul, pentru a salva şi însănătoşi clubul. Nu văd nimic anormal în faptul că nu s-a prelungit contractul unor persoane”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Orange Sport.

Balaj a vorbit și despre despărțirea de Alin Minteuan și Costin Curelea, antrenorii secunzi de la CFR Cluj în mandatul lui Dan Petrescu: „Lui Minteuan i-a expirat contractul pe 30 iunie. Unde să-l păstrăm în staff-ul tehnic? Unde? Întreb. Legat de staff-ul tehnic, cuvântul principal l-a avut antrenorul principal (n.r. - Andrea Mandorlini), care răspunde pentru rezultate. 

Nu are nimic Mandorlini cu Alin, că a zis că-l apreciază, dar a zis că se descurcă cu staff-ul pe care-l are. I-a expirat şi lui Curelea contractul. Mandorlini are un antrenor secund, vom avea un antrenor cu portarii, rămâne de văzut cum ne vom înţelege, că acolo sunt discuţii încă.

Şi mai avem doi preparatori fizici, Dragotă, care e şi la naţională şi care şi-a dorit un asistent în pregătirea fizică, dar nu-i ştiu numele de familie”.

VIDEO. Mircea Bornescu, despre CFR Cluj - Adana Demirspor: „Nu cred că diferența e așa de mare”

Citește și alte știri din SuperLiga:

Cum s-au mișcat jucătorii Craiovei în cel mai tare amical al verii » Cine a ieșit în evidență și cine a dezamăgit cu Ludogorets

Prioritatea #1 la FCSB înainte de startul sezonului: „Așteptăm răspunsul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează