FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CFR CLUJ 0-6

VIDEO Balaj, categoric după CFR Cluj - FC Argeș: „Măcar acum nu mai există discuții”

Articol de , - Publicat sambata, 07 mai 2022 23:01 / Actualizat sambata, 07 mai 2022 23:23

CFR Cluj, liderul din Liga 1, a obținut o victorie categorică în etapa a 8-a din play-off, 6-0 cu FC Argeș.

La finalul partidei, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre victoria echipei sale și este convins că nu vor exista suspiciuni, deși piteștenii au menajat mai mulți titulari.

Dan Petrescu, vrăjit de un fotbalist de la CFR: „Cel mai bun meci al lui!”
fc argeș - cfr cluj 0-6
Dan Petrescu, vrăjit de un fotbalist de la CFR: „Cel mai bun meci al lui!”

VIDEO Cristi Balaj, declarații după victoria la scor cu FC Argeș: „Măcar acum nu mai există discuții”

„Trebuie să-i felicităm pe cei de la FC Argeș pentru sărbătoarea pe care au avut-o azi (n.r. - 50 de ani de la câștigarea primului titlu). Le doresc succes în Cupa României, sunt convins că au șanse mari să se califice în finală.

Băieții noștri s-au mobilizat diferit în această săptămână, față de celelalte. Au citit în presă, s-au uitat la declarație făcute la adresa lor și cred că asta i-a motivat foarte tare. Vorbim de echipa care a făcut 93 de puncte în acest campionat. Sunt aceiași jucători care la începutul anului au jucat într-o asemenea manieră, încât cei de la FCSB și Craiova au fost fericiți că au egalat în ultimele secunde.

Vorbim de jucătorii care au adus o medie de peste 2,5 puncte pe meci. Asta e foarte mult. Nu pot decât să-i felicit și sunt convins că vor fi serioși. Această echipă merită mai mult respect pentru cele 93 de puncte obținute. 

Singurul lucru pozitiv după acest 6-0 e că nu mai apar acele discuții pe care le-am mai avut. Era suspectat acest meci în cazul în care am fi câștigat cu 2-0. La 6-0 nu mai spune nimeni nimic, nu mai vorbește nimeni de arbitraj”, a spus Cristi Balaj după meci.

Citește și: 

De ce a băgat FC Argeș rezervele cu CFR Cluj? Șase titulari, menajați de Prepeliță

Două recorduri stabilite azi de CFR Cluj » Seară istorică pentru Petrescu și formația din Gruia

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
leu.mr
leu.mr  •  08 Mai 2022, 12:25

"Le doresc succes în Cupa României, sunt convins că au șanse mari să se califice în finală." - :)))

anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  08 Mai 2022, 12:09

Balaj, sunteți așa de buni că Argesul cu tot cu evenimentul de dinaintea meciului nu au umplut stadionul !!!Caută și vezi cum arata stadionul cu Steaua sau Craiova . Piteștenii nu se îngrămădesc la amicale !

1204128189733953
Mora Vasile  •  08 Mai 2022, 10:02
Postat de c23665 pe 07 Mai 2022, 23:41

Nu vorbeste nimeni?!? Pentru Balaj gigistii sunt NIMENI?!?

nime? da aista esti tu.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează