FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB

Cristi Balaj începe „meciul” cu FCSB: „E mai bun decât Șut!”

Cristi Balaj // foto: Imago Images
Cristi Balaj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 07 aprilie 2023 13:50 / Actualizat vineri, 07 aprilie 2023 14:25

Cristi Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, spune despre „închizătorul” Nana Boateng (28) că este mai bun decât omologul său de la FCSB, Adrian Șut (23).

Duminică, la derby-ul cu CFR Cluj din Gruia, ora 21:00, este probabil ca FCSB să nu se poată baza pe doi oameni importanți, mijlocașul defensiv Adrian Șut și extrema Octavian Popescu.

„Octavian Popescu are șanse foarte mari să nu facă deplasarea, iar Adrian Șut nu e încă la sută la sută, vor juca doar fotbaliștii care sunt sută la sută”, a susținut managerul general Mihai Stoica.

Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat
DINAMO
Victorie pentru conducerea lui Dinamo! Planul de reorganizare a fost aprobat

Cristi Balaj începe „meciul” cu FCSB: „Boateng e mai bun decât Șut!”

Întrebat cât vor cântări cele două absențe ale adversarilor, Cristi Balaj, președintele campioanei, l-a lăudat pe Octavian Popescu, în timp ce despre Șut a spus că nu se ridică la nivelul „închizătorului” de la CFR, ghanezul Nana Boateng.

„Sunt doi jucători importanți, îmi place în mod special Tavi Popescu. Este un jucător precum Florin Tănase, tipul de jucător care poate face diferența. Dar FCSB are înlocuitori care pot face față la un asemenea nivel.

Din punctul meu de vedere, Boateng este peste Șut. Vorbesc cu un oarecare subiectivism, pentru că pe Boateng îl văd cum se pregătește, cum evoluează la antrenamente

După 16 ani de arbitraj, pot să afirm că Boateng este unul dintre cei mai buni mijlocași defensivi pe care i-a avut fotbalul românesc”, sunt cuvintele lui Balaj la Fanatik.

Nana Boateng a ajuns la CFR Cluj în septembrie 2021, de la finlandezii de la KuPS. A adunat de atunci 80 de meciuri pentru ardeleni, în care a înscris 7 goluri. 

Cristi Balaj începe „meciul” cu FCSB: „E mai bun decât Șut!”
Nana Boateng, în vișiniu

Adrian Șut, cumpărat de FCSB de la Academica Clinceni, a devenit piesă de bază în trupa roș-albastră, pentru care a jucat 29 de meciuri în acest sezon, cu 4 goluri. El s-a accidentat în cel mai recent meci al FCSB-ului, 2-1 la Sf. Gheorghe, unde a suferit o entorsă la gleznă.

Cristi Balaj începe „meciul” cu FCSB: „E mai bun decât Șut!”
Adrian Șut, la balon

VIDEO: toate informațiile despre CFR Cluj - FCSB

Mai multe știri din Liga 1: 

CFR Cluj reacționează tăios, după ce Nelu Varga a fost reclamat de arbitri: „N-ar trebui permiși pe stadion nici ca spectatori!”

Elias Charalambous dezvăluie ce a găsit la FCSB: „Sunt recunoscut acum oriunde merg. E multă presiune să reușesc”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (5)
calinescu_
calinescu_  •  07 Aprilie 2023, 20:46

Si HOBAN e mai bun ca SUT ....!!!

adiras
adiras  •  07 Aprilie 2023, 15:11

Unul din cei mai buni care au jucat in fotbalul romanesc, nu pe care i-a avut fotbalul romanesc. Cei mai buni fotbalisti pe care i-a avut fotbalul romanesc sunt aceia care au putut juca in nationala Romaniei, iar Boateng, ca si cei mai multi jucatori ai C.F.R-ului, nu e unul dintre acestia!

deal1
deal1  •  07 Aprilie 2023, 14:44

*** ... FLUIERASULE

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează