FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Balaj confruntă PCH: „Veniți la mine și facem dosar penal!”

Cristi Balaj, 49 de ani, președintele ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), a vorbit pe seama controversei iscate în urmă cu o săptămână @Captură TV Digi Sport 1
Cristi Balaj, 49 de ani, președintele ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), a vorbit pe seama controversei iscate în urmă cu o săptămână @Captură TV Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 18:10 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 21:20

Cristi Balaj, 49 de ani, președintele ANAD (Agenția Națională Anti-Doping), a vorbit pe seama controversei iscate în urmă cu o săptămână.

Cristi Balaj, răspuns pentru fanii lui Dinamo: „Am încredere în colegii mei”

Dacă dorim să rezolvăm această problemă a dopingului, cei la PCH să mă caute! Precis voi face dosar penal celor care ne trădează! Dar sunt colegii mei, am încredere în ei. 

Mă doare când sunt acuzați, e trist să fii corect, să știi că ești fidel unei meserii și să mintă cineva. E vorba despre ei, pentru că eu duc mult. Arbitrii nu sunt iubiți. Provin din cea mai controversată meserie, alături de cea de procuror!”, a declarat Balaj în emisiunea „Digi Sport Special”.

„Din informațiile noastre, cei de la FCSB au fost puși în gardă în legătură cu controlul anti-doping”, au scris dinamoviștii pe Facebok. Balaj neagă acum orice implicare a vreunui angajat ANAD în acest demers ilegal reclamat și nedemonstrat de PCH.

Cum au arătat echipele de start la meciul Dinamo - FCSB 1-0 din Cupa României

DINAMO: Eșanu - Sorescu, Puljic, Ehmann, St. Filip - Nepomuceno, Răuță, Anton, Fabbrini - Gueye, Nemec
REZERVE: Kongshavn, A. Radu, Morsay, Grigore, Bejan, Bani, Gol, Achim, Mihaiu

FCSB: A. Vlad - Crețu, Haruț, Nedelcu, Panțîru - Șut, Vînă, Perianu - A. Niță, Buziuc, Oaidă
REZERVE: Udrea, Miron, Coman, Vukusic, Fl. Tănase, Șerban, Ov. Popescu, Olaru, Pantea

Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Surpriză la Dinamo » DDB a virat o nouă sumă importantă! Unde s-au dus banii

Juan Camara s-a lepădat de Dinamo » Totul despre transferul la Craiova: „Îi asigur pe suporteri de ceva”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (37)
141318741016842
Petrică Nicula  •  18 Februarie 2021, 14:05

Singurul control antidoping adevarat este cel de sange facut trimestrial. Asa au fost depistati ciclistii.

bogat
bogat  •  18 Februarie 2021, 12:53
Postat de planetfun pe 18 Februarie 2021, 09:22

Nu are cine sa le dea peste bot astora de la dedebeu. Se cam cred stat in stat, ameninta in stanga si in dreapta. Sa-si vada de echipa lor, sa nu mai hartuiasca jucatorii altor echipe.

Unii ar putea considera interesant ca rezultatele slabe ale FCSB coincid cu momentul in care DDB a cerut control antidoping.

planetfun
planetfun  •  18 Februarie 2021, 09:22
Postat de cetateanul_surmenat pe 17 Februarie 2021, 21:16

Cam ciudat ca tocmai cei de la dinam0 sa vorbeasca de dopati dupa ce s-a intamplat la ei! Intrebarea e care sunt jucatorii cheie care ar fi scapat de test? Ce nu stiu ei ca toti cei din lotul deplasat la meci puteau fi alesi prin tragere la sorti (vezi cine a fost testat). Adica l-au lasat pe Cristea acasa ca era dopat? Hai mai latrailor ca nu merge chiar asa. Asta e doar un peste de impachetat pt gsp.

Nu are cine sa le dea peste bot astora de la dedebeu. Se cam cred stat in stat, ameninta in stanga si in dreapta. Sa-si vada de echipa lor, sa nu mai hartuiasca jucatorii altor echipe.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează