FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV // UPDATE » DDB a făcut marele anunț: „După ani de zile, putem să vă spunem asta” + „săgeți” către Negoiță și spanioli

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2021 17:21 / Actualizat miercuri, 17 februarie 2021 22:12

DDB a anunțat că salariile de la Dinamo sunt la zi, după luni de zile în care „câinii” s-au luptat cu promisiunile nerespectate de conducătorii spanioli. Cei mai mulți dintre bani vin de la membrii cotizanți.

UPDATE; ora 22:00. DDB a făcut marele anunț

Conform fanilor-acționari din Ștefan cel Mare, salariile de la Dinamo sunt plătite la zi în acest moment!

DUPĂ ANI DE ZILE, SALARIILE SUNT PLĂTITE LA ZI!

Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit SUPORTERII lui DINAMO!

La jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie!

Pentru lumea fotbalului de la noi, acest lucru este ceva neobișnuit. În Liga 1, probabil mai sunt doar două cluburi unde salariile pe ianuarie sunt achitate. Nu e deloc comod să rupem ritmul marilor stăpâni din fotbal.

Faptul că demonstrăm că un club poate fi ținut de suporteri, deranjează. Nu degeaba vom auzi în fiecare zi pe câte unul care ne va prooroci sfârșitul.

Dinamovistule pensionar, care le ceri nepoților să te învețe să mânuiești telefonul doar pentru a cumpăra bilete, ASTA ȚI SE DATOREAZĂ ȚIE!

Câine tânăr, care pui deoparte banii cu care alții se distrează, doar pentru a-ți plăti cotizația, AICI ESTE ȘI MERITUL TĂU!

Fiul meu, care ți-ai spart pușculița pentru Dinamo și mi-ai cerut să-ți fac card, EȘTI ȘI TU AICI!

FRATELE MEU care încă mai stai pe gânduri, VINO ȘI TU în www.programddb.ro, CA SĂ SALVĂM CEEA CE IUBIM!

Și ca să arătăm că NU NE OPRIM, tocmai am lansat un nou sondaj pe platforma DDB, pentru următorul milion de lei pe care intenționăm să-l virăm în club, pentru a reduce din datoriile pentru licență, pentru a plăti salarii și alte cheltuieli

- Comunicat DDB

DDB visează la Guus Hiddink și Patrick Kluivert

Fanii din programul DDB (Doar Dinamo București) au promis la începutul săptămânii că vor achita salariile pe o lună și astăzi au virat banii în contul tuturor angajațiilor de la Dinamo, inclusiv în cele ale jucătorilor și antrenorilor. Până în acest moment, suporterii dinamoviști au plătit aproximativ 1 milion de euro către echipa din Ștefan cel Mare.

„Chiar Nepomuceno a discutat cu Guus Hiddink și în martie o să-şi facă cardul de membru. Da, da, Guus Hiddink. Este selecţionerul naționalei din Curacao, unde Nepomuceno este un jucător important.

În momentul în care a semnat cu Dinamo, Guus Hiddink l-a felicitat pe Nepomuceno și i-a spus «Este un club foarte mare. Este foarte bine că ai făcut acest pas». Şi chiar a discutat cu un membru DDB şi a zis că o să susţină acest proiect pentru că şi lui i se pare impresionant ceea ce se întâmplă.

Şi vă spun că inclusiv Patrick Kluivert o să fie unul dintre cei care va avea card. Și el este fost selecţioner al naţionalei Curacao şi este cel care l-a adus pe Nepomuceno în League One, în Anglia, la Oldham Athletic. Au o relaţie foarte bună. Şi chiar vorbeau ce înseamnă Dinamo şi ce înseamnă DDB”, a spus Mario Nicolae la Look Sport.

  • Guus Hiddink (74 de ani) antrenează din naționala Curacao din septembrie 2020. Le-a mai pregătit pe PSV, Fenerbahce, Valencia, Real Madrid, Betis, Coreea de Sud, Australia, Rusia, Chelsea, Turcia, Anzhi și Olanda. Are în palmares un trofeu al Ligii Campionilor, cu PSV (1988), 6 titluri de campion în Olanda, 4 Cupe ale Olandei, o Supercupă a Olandei, o Cupă Intercontinentală și o Cupă a Angliei
  • Patrick Kluivert (44 de ani) a jucat de-a lungul carierei la Ajax, AC Milan, Barcelona, Newcastle, Valencia, PSV și Lille. În prezent e manager la Academia Barcelonei, după ce a fost antrenor secund la naționala Olandei, selecționer al naționalei statului Curacao și director sportiv la PSG. Ca jucător, a câștigat Liga Campionilor cu Ajax, în 1995, titlul în Spania și 3 titluri în Olanda

Suma impresionantă strânsă de suporterii lui Dinamo în 2020

Programul socios „Doar Dinamo București” a strâns 800.000 de euro din cotizații numai în 2020!

Peste 12.000 de susținători dinamoviști au donat bani pentru a pune umărul la salvarea clubului, intrat într-un serios impas financiar după ce Ionuț Negoiță a cedat acțiunile unui fond de investiții spaniol reprezentat de către Pablo Cortacero.

20,06 la sutădin acțiunile lui Dinamo sunt deținute de suporteri

14.000 de membris-au înscris în programul DDB până în acest moment

VIDEO. Ionel Dănciulescu: „Dinamo a fost ținută în viață de suporteri”

Citește și alte știri din Liga 1:

Juan Camara s-a lepădat de Dinamo » Totul despre transferul la Craiova: „Îi asigur pe suporteri de ceva”

Becali e convins că Budescu vine la FCSB, dar o altă echipă a intrat pe fir: „Va fi prima lui opțiune din Liga 1, vă zic sigur”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (112)
13mugsp
13mugsp  •  18 Februarie 2021, 12:00

Faliment!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  18 Februarie 2021, 11:44
Postat de cocosatule pe 18 Februarie 2021, 11:36

Gigistuĺe de ce razi??.....voi ce faceti?... mîncați pufuleți?.... hai, ca e o activitate 'telectuală! Pentru voi gigistii este singura cale de manifestare in ***

Mintea ta seaca,viseaza doar gigisti si talpanisti! Ai scris si tu,ca e gratis doar. Asteptam articolul care sa ne anunte ca si-au platit datoriile,sau de ce nu,ca au fost sterse! Fara bani publici in fotbal!!!

cocosatule
cocosatule  •  18 Februarie 2021, 11:36
Postat de manutd.steaua pe 18 Februarie 2021, 09:51

Am crezut ca si-au platit datoriile!

Gigistuĺe de ce razi??.....voi ce faceti?... mîncați pufuleți?.... hai, ca e o activitate 'telectuală! Pentru voi gigistii este singura cale de manifestare in ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (112)
Comentează