FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj dezvăluie momentul rupturii dintre Dan Petrescu și CFR Cluj: „Acolo s-a tensionat relația” + mesaj pentru următorul antrenor: „Vrem să avem un joc mai consistent”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat luni, 19 septembrie 2022 19:45 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 20:10

Cristi Balaj (51 de ani), președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit despre situația tensionată dintre antrenorul Dan Petrescu și patronul Neluțu Varga.

La CFR Cluj a explodat conflictul dintre finanțatorul Nelu Varga și antrenorul Dan Petrescu. Cei doi au avut mai multe schimburi de replici în spațiul public, iar tehnicianul este gata să plece. Balaj a dezvăluit care a fost momentul în care relația dintre cei doi „s-a rupt”.

Cristi Balaj: „Relația s-a tensionat și prin reacția suporterilor după meciul cu Ballkani

„Depinde de discuția care va avea loc între cei doi. Sunt doi oameni înțelepți, sunt convins că, indiferent cum se va termina discuția, își vor întinde mâna. Dan Petrescu a avut suportul conducerii și CFR Cluj a dat dovadă de înțelepciune. Obiectivul era calificarea în grupele Champions League sau Europa League. 

După evenimentul Pyunik (n.r. - eliminarea din turul 1 preliminar al UCL) singurul lucru care mai putea fi realizat a fost calificarea în Conference League, care s-a și întâmplat. Dar acesta nu a fost un obiectiv în primă fază. Nu am cerut o despărțire, a avut suportul nostru în continuare. Relația s-a tensionat și prin reacția suporterilor după meciul din Kosovo. Am jucat slab acolo.

Meciul împotriva celor de la Ballkani, chiar dacă e o echipă bună, care cu greu a pierdut în fața celor de la Slavia, jocul nu a fost pe placul nimănui. Nici al jucătorilor, nici al staff-ului tehnic. Supărarea nu a fost doar a suporterilor, a fost și a noastră. Va exista această discuție, rămâne de văzut cum se va finaliza”, a declarat Balaj la emisiunea „Fotbal Club” pe Digi Sport.

Cristi Balaj: „Vrem să avem un joc mai consistent”

„În momentul ăsta, antrenor e Dan Petrescu. Nu discutăm cu alți antrenori. Am văzut și eu declarația domnului Varga. care a spus clar că, dacă va exista o despărțire amiabilă, atunci antrenor pentru următoarea perioadă va fi Minteuan, care e în cadrul clubului. 

Toți ne dorim, cei din conducere, suporterii, finanțatorii să avem un joc mai consistent pe lângă rezultatele bune care au existat. Vrem să avem și o evoluție care să aducă spectatorii în tribune”, a mai precizat președintele.

Citește și alte știri din Liga 1: 

Conflict deschis la un club din Liga 1, după mesajul îngrijorător al președintelui Consiliului Județean: „Nu se mai poate! Vom lua o decizie legată de viitorul clubului”
CONFLICT
Conflict deschis la un club din Liga 1, după mesajul îngrijorător al președintelui Consiliului Județean: „Nu se mai poate! Vom lua o decizie legată de viitorul clubului”
Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”
INTERVIU
Interviu-eveniment cu unul dintre cei mai cunoscuți străini din Liga 1: „Românii nu cresc cu banii investiți de maghiari la Sepsi?!” + Ce a remarcat în România: „Prea sensibili”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
sughibughi
sughibughi  •  20 Septembrie 2022, 08:06

mai degraba pleaca Balaj

calinbeleni
calinbeleni  •  20 Septembrie 2022, 02:36
Postat de Moshu pe 19 Septembrie 2022, 21:17

Da domn'e,ce-i lipseste chelului ? Tichia de margaritar desigur ! N-ajung rezultatele,trebuie sa si joace mai frumos ca PSG ! Oare de or fi unii asa penibili ?

care rezultate? iar ai uitat sa-ti iei medicamentele?

ralffy_mr
ralffy_mr  •  20 Septembrie 2022, 01:08

Sa vina Dudelange si Steaua Rosie Belgrad sa le arate cum se joaca!!! N-au prins-o din prima, mai trebuie sa mai repete ca romanii au memoria scurta!!! :-D)))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează