FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Dan Petrescu la naționala României? Reacția CFR-ului: „FRF să facă o ofertă”

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 17:31 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 19:15

Dan Petrescu (53 de ani) este o prezență constantă pe lista posibililor antrenori care ar putea prelua echipa națională a României. Cristi Balaj, noul președinte al celor de la CFR Cluj a vorbit despre eventuala plecare a tehnicianului.

„Am văzut doar discuții în spațiul media. Ce pot să spun e că ne bucurăm că am reușit să-l aducem pe Dan Petrescu la CFR înaintea celor de la Federație. Să fie dorit Dan Petrescu mi se pare un lucru normal. Am ales să accept această poziție și datorită lui Dan Petrescu, care mi-a promis că vom fi împreună timp de trei ani.

E greu să te opui în momentul în care cineva poate să reprezinte țara din care ești. Dar e un subiect delicat în acest moment. Ofertele trebuie să apară în mod oficial din partea Federației, dacă într-adevăr se dorește acest lucru. Un lucru este cert, Dan Petrescu este un antrenor care merită să fie la orice națională din fotbalul mondial”, a declarat Cristi Balaj

CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile GSP privind insolvența » Campioana, gata să cedeze jucători din cauza datoriilor: „Nu e o situație ideală”
CFR CLUJ
CFR Cluj, prima reacție după dezvăluirile GSP privind insolvența » Campioana, gata să cedeze jucători din cauza datoriilor: „Nu e o situație ideală”

Dan Petrescu, cerut la națională de Mircea Rednic

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, consideră că Dan Petrescu este selecționerul potrivit pentru a obține rezultate și a califica echipa națională la turneele finale.

„A fost trist că am ratat calificarea. Am pierdut-o pe mâna noastră. Ținând cont de ultimele rezultate, cel mai bun antrenor este Dan Petrescu. Celelalte nume, nu. Dan Petrescu a demonstrat că știe să joace la rezultat. Noi avem nevoie de rezultate! Asta cu proiectele nu mai merge, noi facem proiecte de 20 de ani. 

Dan Petrescu e un tip care știe să obțină rezultate, are autoritate și personalitate. Dan Petrescu este cel mai indicat să vină la echipa națională”, a declarat Rednic, conform canalului de Youtube al postului TV Telekom Sport.

Citește alte știri din fotbalul românesc:

Mircea Rednic îl contrazice pe Hagi: „Asta cu proiectele nu mai merge” » Pe cine vrea selecționer: „Singurul care a demonstrat”

Clubul din Liga 1 care îi deschide porțile lui Gigi Becali: „Suntem interesaţi de colaborare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
10207502232017533
Zoli Zota  •  17 Noiembrie 2021, 20:17

Dacå nici acum dupa atatea esecuri nu e loc pentru DP ... . Din pacate ne trebuie mai mult decat un selectioner bun ! G . Hagi nu gaseste cuvintele potrivite cu ´proiect`` Fotbalisti de nationala nu ies cu x cheltieli ´. In fond are dreptate .

1626497344230564
Nicolae Grecu  •  17 Noiembrie 2021, 19:41

Dan Petrescu poate fi antrenor bun de club, dar nu selecțoner....

vasileroaita
vasileroaita  •  17 Noiembrie 2021, 19:30

Dan Petrescu nu are nicio sansa sa ajunga selectioner! Nu asculta ordinele patronilor, impresarilor, nasilor, finilor...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează