FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Mircea Rednic îl contrazice pe Hagi: „Asta cu proiectele nu mai merge” » Pe cine vrea selecționer: „Singurul care a demonstrat”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 16:41 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 17:00

Mircea Rednic (59 de ani) îl contrazice pe Gică Hagi (56), după ce antrenorul Farului a vorbit despre un proiect pentru redresarea fotbalului românesc și al echipei naționale. Tehnicianul lui Dinamo este de părere că Dan Petrescu ar trebui numit selecționer, pentru că „e singurul care a dovedit că știe să joace la rezultat”. 

Rednic a vorbit despre „națională” la Ploiești, la finalul amicalului pe care Dinamo l-a câștigat azi cu Astra, 2-1. 

„A fost trist că am ratat calificarea. Am pierdut-o pe mâna noastră. Ținând cont de ultimele rezultate, cel mai bun antrenor este Dan Petrescu. Celelalte nume, nu. Dan Petrescu a demonstrat că știe să joace la rezultat. Noi avem nevoie de rezultate! Asta cu proiectele nu mai merge, noi facem proiecte de 20 de ani. 

Dan Petrescu e un tip care știe să obțină rezultate, are autoritate și personalitate. Dan Petrescu este cel mai indicat să vină la echipa națională”, a declarat Rednic, conform canalului de Youtube al postului TV Telekom Sport. 

Gică Hagi, marți: „Strategia numărul 1 e să te califici și să te bați cu cele mai mari echipe ale lumii”

Gică Hagi a explicat ieri de ce are nevoie naționala României pentru a avea din nou rezultate și a cerut implementarea unui proiect de viitor, care să schimbe fața naționalei.

„Strategia numărul unu e să te califici și să te bați cu cele mai mari echipe ale lumii. Acesta este proiectul meu. Pentru mine, altceva nu există! Refuz să cred că România nu are oameni de fotbal valoroși care să ne facă din nou fericiți. De la antrenori, la jucători și conducători. Trebuie să vină și momentul realității. 

Refuz să cred că nu găsim 15-20 de oameni buni. Trebuie să construiești ceva câștigător. Nici fundația nu mai există! Ca la doctor, trebuie găsită cauza. Voi, cei din presă. cred că o știți. Important e să scoți în față acest lucru. Trebuie să îți folosești istoria. 

Să te uiți în spate și să vezi ce a fost făcut rău și să arunci la gunoi. Să păstrezi doar ce a fost bun. Altfel, nu merge”, a spus Gică Hagi, în direct prin telefon în emisiunea „Liga Digi Sport”.

Gică Hagi și-a prezentat planul la TV, apoi a refuzat „naționala”: „Dezvolt un alt proiect”
ROMÂNIA
Gică Hagi și-a prezentat planul la TV, apoi a refuzat „naționala”: „Dezvolt un alt proiect”

„Trebuie să ai experiență, faptele vorbesc. Nu trebuie schimbată nicio generație, ci trebuie un proiect. Ca să schimbi o generație, trebuie ca ea să fie câștigătoare. Dar nu e. Deci ai nevoie de un proiect în care să construiești o echipă mare” a adăugat Hagi.

Citește alte știri despre echipa națională:

Barcelona, mesaj pentru Enes Sali, după debutul în naționala României: „Ce mândrie”

Gică Hagi și-a prezentat planul la TV, apoi a refuzat „naționala”: „Dezvolt un alt proiect”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (59)
cornelconasu
cornelconasu  •  18 Noiembrie 2021, 12:13

Hagi , dacă Sandu și Dragomir *** .....”Centru National de Pregătire Ovidiu”, cum trebuia să se numească , acum nu exista ...Academia Hagi ! *** ! Cu sponsorizări și altele FRF a băgat acolo peste 3 milioane de euro !!!! DE CE ești tu certat cu Burleanu ? Ca să stie toți habarniștii ce carcter ai, .....*** !!! Acolo trebuiau să se pregătească toate loturile de juniori ale României și tu ai pus ***, ai mai băgat 300 de mii și ...”ti-ai făcut” ...academie !!!! Acum vorbești de ”proiecte” !? Ai fost la națională și te-ai făcut de ras cu Slovenia, o echipă care ...nici nu exista !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  18 Noiembrie 2021, 05:46
Postat de Dragos Samfira pe 17 Noiembrie 2021, 21:39

Kuba,esti prost rau,profilul meu este real,poti intra sa vezi ce bugetar sunt,bai prostul proștilor chiar nu vezi ca esti un trol prost,prostule eu am fost după echipa asta peste tot in tara in ani 80-90,bai prostule nu te mai suport,denigrezi orasul,pe Cartu,pe Badea,tot cea ce a însemnat U Craiova,prostule oprestete ...Doamne fa ceva cu prostul!?

Cartu si Badea au reprezentat Universitatea cam 2%. Ceea ce reprezinta ei acuma nuneste Universitatea, este Mogosoaia de unde isi iau si ei salarie pe ruta ANPR-PSD-CS Mogosoaia. Ambii fotbalisti mediocrii. ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

811370355651745
Dragos Samfira  •  17 Noiembrie 2021, 21:52

Kuba,gisu Lapu..pe final de zi,inca o zi din viața ta de trol,intru rar pe aici dar iti promit ca pt tine imi fac timp,esti subiect de caz,un neica nimeni,un om fara servici,un prăpădit care refuleaza prosti in tot cea ce spune si gândește. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează