FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Gică Hagi și-a prezentat planul la TV, apoi a refuzat „naționala”: „Dezvolt un alt proiect”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 noiembrie 2021 13:03 / Actualizat miercuri, 17 noiembrie 2021 13:22

Mirel Rădoi a anunțat că pleacă de la naționala Românei după ce a ratat calificarea la CM 2022. În timp ce FRF încearcă să-l convingă să continue, tot mai mulți oameni de fotbal cred că Gică Hagi ar putea fi o soluție.

După ce ieri a avut un discurs la TV în care a explicat care trebuie să fie proiectul prin care naționala României, „Regele” a fost întrebat dacă ar fi dispus să redevină selecționer.

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”
ROMÂNIA
Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Gică Hagi întrebat dacă e dispus să devină selecționerul României: „Altă întrebare”

„Altă întrebare. Nu... Încă sunt angrenat în fotbalul românesc, am un proiect și dezvolt alt proiect. Eu muncesc, eu mai am alt serviciu. Sunt implicat. Am fost un moment selecţioner, un moment. 

Eu doar mi-am spus părerea, ca fost mare jucător care a jucat pentru România. Da, e foarte simplu să spun că vreau să mă calific la Europene şi mai trec doi ani... 

Eu sunt în sprijinul fotbalului românesc, automat şi al Federației. Furnizez cei mai mulţi jucători. Muncesc zilnic, am format, am scos jucători care au venit. Am format. E foarte greu să vezi lumina. N-o văd mai uşor, ci mai greu, dacă lucrurile nu se fac aşa cum trebuie, dacă nu găsim jucătorii foarte buni.

Ne lipsesc rezultatele și performantele. La juniori se mai poate, dar la echipa mare trebuie construită o echipă puternică. Trebuie să ai experienţă, trebuie să ştii să o faci”, a spus Gică Hagi la TV Telekom Sport.

VIDEO Mirel Rădoi explică problema mentalității din fotbalul românesc: „Am fost învățați să facem lucruri de frică!”

Citește și: 

EXCLUSIV Așa ar trebui ales! » Am făcut portretul-robot al selecționerului ideal: iată cine sunt primii 5 clasați!

Dănuț Lupu surprinde: „L-aș ține pe Rădoi. Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu sau a lui Hagi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
muzzi
muzzi  •  19 Noiembrie 2021, 07:54
Postat de prapadlafcsb pe 17 Noiembrie 2021, 13:36

Hagi nu a produs nimic pt naționala, aportul lui e zero... numai nonvalori

asta e cea mai mica problema! problema cea mare este ca nimeni nu a produs nimic! de la Hagi nu te puteai astepta la mai mult, a facut in limitele lui ce a putut tinand cont de castiguri! nu il pot acuza ca nu a scos nimic, la urma urmei, e un privat, nimeni nu isi risca banii pentru glorie! problema este la federatie si la mts, de ce nu au facut ei proiecte nationale, academii , etc?

knuty
knuty  •  17 Noiembrie 2021, 21:34

hagi ar fi cerut sa se vacineze in detrimentul lui...!

kuba
kuba  •  17 Noiembrie 2021, 19:06
Postat de ionescugeorge77 pe 17 Noiembrie 2021, 18:17

...omul se crede fost mare jucator ...in realitate a fost mult sub marcel raducanu...daca erau timpurile de acum nici nu prindea nationala...

Daca erau timpurile de acuma , Hagi senior era la nivelul lui Geanis.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close