FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Dănuț Lupu surprinde: „L-aș ține pe Rădoi. Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu sau a lui Hagi?”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 18:48 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 20:16

Dănuț Lupu (54 de ani), fost internațional, este de părere că Federația ar trebui să facă tot ce ține de ea ca să-l convingă pe Mirel Rădoi să rămână selecționerul României. Lupu susţine că nu crede că Gică Hagi sau Dan Petrescu pot califica România la următorul turneu final.

„După evoluţiile din ultimele trei jocuri, eu aș încerca să îl țin pe Mirel. Dacă va veni alt antrenor, va încerca să joace altceva și va trebui iar un an ca jucătorii să joace ce vrea noul antrenor. 

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”
ROMÂNIA
Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Atât timp cât nu se dă continuitate unui antrenor, nu cred că vom avea șanse să ne calificăm la un turneu final”, a declarat Dănuț Lupu la emisiunea „Fotbal Club”, pe Digi Sport.

Lupu: „Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu sau a lui Hagi?”

Întrebat dacă Gică Hagi sau Dan Petrescu ar fi alegeri bune, Dănuț Lupu a răspuns: „Gică are puțini jucători crescuți de el, are adunați foarte mulți jucători din țară, dar nu crescuți de el. Dan Petrescu nu a crescut. Pe cine a crescut? 

Cu ce te ajută experiența lui Dan Petrescu, a lui Hagi în contextul în care te întâlnești de 6 ori pe an cu câte 30-40 de jucători, şi nu poți să-i antrenezi tu? E nevoie un an până cunoști jucătorii. 

Tocmai acum, când s-a ajuns la o atmosferă frumoasă și bună în lotul echipei naționale? Şi care, în ultimele trei meciuri, a jucat frumos, dar a avut ghinion cu Islanda! Credeți că, dacă jucam baraj, ne calificam?”, a completat Dănuț Lupu.

Dănuț Lupu îi critică pe jucătorii naționalei: „Vin ca în vacanță”

„Jucătorii vin la națională în vacanță, nu ca să apere culorile naționalei. Pentru noi era o mândrie să ne cheme la națională, să ne cânte imnul. Acum, jucătorii îmi dau impresia că vin 4-5 zile în vacanță, se bucură că vin în România să-și vadă familia și prietenii.

Nu avem lider. Nu e niciun jucător care să-i facă pe ceilalți să fie determinați. Fiecare vine și «Bună ziua! La revedere! Ne vedem peste 3-4 luni»... Chiricheș, să nu se supere, dar nu lider. Ianis, cu scuzele de rigoare, nu poate fi niciodată lider. El are alte preocupări. Da, imaginea personală. E nevoie de un jucător care să fie războinic, ca să poate influența jucătorii”, spunea Lupu în urmă cu două zile la ProX.

Citește alte știri despre echipa națională:

Președintele ratărilor » După ultima campanie preliminară, Burleanu a ajuns la 3 calificări ratate consecutiv

Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei: „Ăsta e proiectul meu” » Rugat în direct: „Hai, Gică, vino și salvează-ne!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
elgabri
elgabri  •  17 Noiembrie 2021, 17:51

Cu Lupu in staf el sa se ocupe de hidratare-recuperare ;))

sakamoto
sakamoto  •  17 Noiembrie 2021, 11:33

Radoi Pierde Tot! Calificarile. Daca ar fi fost M. Lucescu selectioner, ne-am fi calificat sigur. Oltenasul cel frezat-singura lui calitate-ne-a lasat cu regrete. M Lucescu a zis ca apararea iti cistiga un meci si nu atacul. Asa ca Frezatul a mai invatat ceva. Nu se mai arunca in atac cu echipa orbeste. Dar mai are mult, mult de invatat oltenasul. Vorba romanului:invata o viata si tot prost moare.

126274606358117
Tony Bryder  •  16 Noiembrie 2021, 20:18

Mirel nu poate mai mult Sa vazut clar nu are nivel de meciuri mari si de fapt contra unei echipe ça ISLANDA NU POTI SPUNE CA E UN MECI GREU DECI VA CONVINE ASA ????

Vezi toate comentariile (4)
Comentează