FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Balaj îi înțeapă pe rapidiști: „În câteva meciuri au fost mai mulți pe teren”

Cristian Balaj, președinte CFR Cluj
Cristian Balaj, președinte CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 11:56 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 11:59

Cristian Balaj (51 de ani), președintele lui CFR Cluj, a lansat o săgeată în direcția lui Rapid București, clubul de pe locul 3 în Superligă.

Cu 3 victorii în ultimele 5 etape, Rapid ocupă locul 3 în campionat, la doar 5 puncte de liderul CFR Cluj.

În acest context, Cristian Balaj, președintele de la CFR Cluj, i-a lăudat pe giuleșteni, apoi a sugerat că „alb-vișiniii” sunt ajutați de arbitri. Balaj a oferit două exemple concrete, chiar meciurile contra echipelor din Cluj-Napoca.

Fiul lui Ionuț Mazilu a înjurat Steaua pe Giulești în fața tatălui său » Cum a reacționat fostul atacant
Rapid - FC Voluntari 4-1
Fiul lui Ionuț Mazilu a înjurat Steaua pe Giulești în fața tatălui său » Cum a reacționat fostul atacant

Cristian Balaj lansează o săgeată spre Rapid: „În câteva meciuri au fost mai mulți pe teren”

„Rapid a fost sus întotdeauna, sunt 5 echipe cu șanse la titlu. Rapid are echipă bună și nu numai. Am văzut câteva meciuri în care au fost mai mulți pe teren”, a precizat Balaj la „DigiSport Matinal”.

Întrebat dacă se referă la spectatori sau arbitri, Balaj a râs și a răspuns: „Amândouă”.

Apoi a oferit două exemple de meciuri în care Rapid ar fi fost ajutată de arbitri: „Cu noi și cu U Cluj. Există campionate și campionate. Unele în care e avantajată mai mult o echipă, dar în final există echilibru”.

La ce greșeli se referă președintele lui CFR Cluj

  1. Pe 30 octombrie, Rapid a învins-o pe CFR Cluj cu 2-1. Ardelenii s-au considerat nedreptățiți de deciziile brigăzii de arbitri și au realizat un video-montaj cu 5 faze controversate din meci, judecate pro-Rapid.
  2. Pe 27 ianuarie, U Cluj și Rapid au remizat alb pe Cluj Arena. În minutul 66, Răzvan Onea, fundașul dreapta al alb-vișiniilor, l-a doborât în propriul careu pe Dorinel Oancea, dar „centralul” Marian Barbu nu a sancționat intervenția. Fostul arbitru Marius Avram nu l-a menajat pe Barbu: „Una dintre cele mai clare lovituri de la 11 metri nedate de când avem sistemul VAR”.

VIDEO: la Cluj-Napoca se lucrează pentru ca CFR Cluj - FCSB să se joace în condiții optime

Mai multe știri din Liga 1: 

„Mutu s-a făcut albastru de frică” » Mititelu dezvăluie ce s-a întâmplat când ultrașii au intrat în autocarul lui FCU Craiova

Un fotbalist de la FCSB ar fi intrat pe lista unui gigant din La Liga » Ce echipă îl dorește pe preferatul lui Gigi Becali + Cărui jucător ar urma să îi ia locul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
Ciocolici
Ciocolici  •  06 Februarie 2023, 00:29

noul mimi ștoica acest balasCH

iung811
iung811  •  05 Februarie 2023, 20:30

Incep sa-i dau dreptate lui Porumboiu in legatura cu acest Balas. S-a trezit lupul moralist din el. Pai ei nu joaca mereu in 13 cu Rus si Dancu titulari?!!!

iung811
iung811  •  05 Februarie 2023, 20:10
Postat de emil1986 pe 05 Februarie 2023, 19:30

Nu in cateva, ci in foarte multe meciuri arbitrii le-au dat o mana de ajutor.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează