FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - CFR CLUJ

Cristi Balaj încinge derby-ul Rapid - CFR Cluj: „Am întors spatele și acum mă mușcă de picior!”

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns cu furie lui Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului îi cerea fostului arbitru să recunoască greșelile pro-CFR din victoria 1-0 cu Petrolul.
Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns cu furie lui Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului îi cerea fostului arbitru să recunoască greșelile pro-CFR din victoria 1-0 cu Petrolul.

Articol de - Publicat miercuri, 20 septembrie 2023 22:03 / Actualizat miercuri, 20 septembrie 2023 22:14

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, i-a răspuns pe un ton vehement lui Victor Angelescu. Acționarul minoritar al Rapidului îi cerea fostului arbitru să recunoască greșelile pro-CFR din victoria 1-0 cu Petrolul. 

  • Rapid - CFR Cluj, derby-ul rundei cu numărul 10 din Superligă, este programat luni, 25 septembrie, de la ora 21:00. Va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1.

Într-o intervenție „la cald”, luni seara, Balaj a încercat să justifice cele două decizii ale lui Istvan Kovacs. Explicațiile lui au fost taxate de Victor Angelescu. Replica președintelui lui CFR Cluj nu s-a lăsat așteptată. 

Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici
ANALIZĂ
Toată țara a văzut, doar în camera VAR n-au ajuns imaginile! Vassaras, explicații incredibile în scandalul de arbitraj de la CFR - Petrolul + înregistrarea discuției dintre Kovacs și Mladinovici

Cristi Balaj „aprinde” derby-ul Rapid - CFR Cluj: „Am întors spatele și mă mușcă de picior”

„Nu sunt în măsură ca cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut, când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni… 

Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe, pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Balaj conform Prosport. 

Declarația prin care Angelescu l-a înfuriat pe Balaj 

Am observat că e ceva obișnuit ca cei mai mulți dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 să nege până în pânzele albe când sunt favorizați, chiar dacă se vede negru pe alb. Iar când sunt dezavantajați urlă cât mai mult. 

Lumea a dat foarte mult în Istvan Kovacs, dar mie mi se pare un arbitru foarte bun. Ne-a arbitrat de multe ori, am avut și înfrângeri cu el, dar mi se pare cel mai bun arbitru al nostru. Chiar dacă a făcut gafele de duminică sunt convins că nu le-a făcut intenționat și sunt convins că rămâne unul dintre cei mai buni arbitri. Dar, asta nu înseamnă că nu s-a greșit flagrant în favoarea CFR-ului
- Victor Angelescu, potrivit Prosport

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de Rapid - CFR Cluj, derby-ul rundei 10 din Superligă

Citește și alte știri din Superligă: 

Gigi Becali, încântat de un căpitan din SuperLigă: „A zis-o voalat. Deștept și bun fotbalist!”

Încă un șoc încasat de Universitatea Craiova: un titular a fost operat și lipsește două luni!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (13)
grigs1981
grigs1981  •  21 Septembrie 2023, 18:20

Ce zice,bre,"marele"fost arbitru,ca a intors spatele?E smecher?Cred ca e sincer,se pregateste de facultate...Cat te pot tine stapanii politici in brate?...smenurile de la ANAD vor iesi la iveala...

legio.sud
legio.sud  •  21 Septembrie 2023, 08:31
Postat de vivi.napoca1_ pe 20 Septembrie 2023, 22:48

Angelescu asta chiar nu știu pe ce lume trăiește CFR ,hai sa zicem putea fi un aliat în aceasta super liga cu multe interese !? Asta chiar este din alt film ( ma rog cred eu ) ! Bine ,nu este nici o problema dacă CFR este problema voastră, Bine ca știm ,Ferestema de prieteni ca de dușmani ne apărăm noi ! Cam asa ceva ( Am pățit și cu Hagi ) ! O sa rezolvam problema și o sa vedeți cine este BOSSUL! ( Voi numai asa știți șeful pe camera ,sau jupinul ,sau domnul manager ,sau ce vreți voi ca nu mai întru în amănunte, păcat de dl. Varga ca pierde timpul cu voi ! Nu ați înțeles nimic !?

V-ați întărit la nivel politic sau ce ?!!

legio.sud
legio.sud  •  21 Septembrie 2023, 08:29
Postat de John.Wick pe 20 Septembrie 2023, 23:24

Numai 4 comentarii la cearta între frânari? De ce nu se scrie mai mult de ei?

Pt că 60 suporteri are cu tot cu “ grupul de la Cluj “ !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close