FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cristi Borcea îi răspunde dur patronului din Superligă: „Ciocul mic!”

Cristi Borcea // FOTO: captură ProTV
Cristi Borcea // FOTO: captură ProTV

Articol de - Publicat duminica, 07 aprilie 2024 19:24 / Actualizat duminica, 07 aprilie 2024 19:59

Cristi Borcea, fost acționar la Dinamo, a avut o serie de declarații dure la adresa lui Eugen Voicu, acționarul majoritar Red&White, societatea care deține Dinamo.

Retras din fotbal după ce a fost condamnat la închisoare în „Dosarul transferurilor”, Cristi Borcea rămâne cu ochii pe Dinamo, însă nu este un fan al actualei conduceri. Și a avut o serie de atacuri la adresa lui Eugen Voicu.

Reacțiile dure au venit după ce, întrebat dacă ar fi de acord ca Borcea să revină, Eugen Voicu a declarat la Fanatik că „Nu e profilul pe care ni-l dorim în acționariat. Vrem să vorbim de o nouă eră la Dinamo în care lucrurile se întâmplă puţin diferit faţă de cum se întâmplau în trecut, pe vremea dumnealui, pe vremea altora”.

Zeljko Kopic trage un semnal de alarmă la Dinamo: „Simt și eu, nu e ceva care s-a întâmplat peste noapte”
DINAMO
Zeljko Kopic trage un semnal de alarmă la Dinamo: „Simt și eu, nu e ceva care s-a întâmplat peste noapte”

Cristi Borcea, serie de atacuri la adresa lui Eugen Vociu

Iar declarația nu i-a picat bine fostului acționar. Mai întâi, Cristi Borcea a declarat că: „La Dinamo nu e important să rămâi și să te bați pentru retrogradare, important este să ataci cupele europene, campionatul, Cupa. Dacă rămâne Voicu, nu cred că se va întâmpla asta.

Să dea Dumnezeu ca Dinamo să rămână în Liga 1, asta ne dorim toți dinamoviștii! Dar eu zic că nu-l prind pe Voicu două paltoane. Cum a spus el, nu este de talia lui Dinamo. Ca exprimare, ca fizic, și ca mentalitate financiară. Uitați-vă la Șucu. A venit de un an și a băgat 15 milioane de euro”.

Apoi, a mai avut o declarație acidă.

„Trebuie să creezi un antrenor, dacă vezi că e dedicat și muncește. Pe Andone l-am ținut, am luat Cupa. Iar după aia am luat și campionatul, și Cupa. Apropo, nu se poate compara și nu poate vorbi unul ca Voicu. Păi, eu am luat de două ori toată Craiova, am luat tot ce era mai puternic în România. Am luat de la Steaua, de la Rapid, de la Timișoara, tot!

Îți trebuie foarte mulți bani. Îți trebuie pasiune. Îl înțeleg că n-o are, dar până va ajunge la nivelul de a nu se mai bate la retrogradare, ciocul mic!”, a spus Borcea, potrivit sport.ro.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo au ajuns la Galați, înaintea partidei cu Oțelul de mâine

Citește mai multe știri din Superliga:

Dan Nistor: „Domnul m-a lovit, noroc că sunt de la țară!”
HERMANNSTADT - U CLUJ 1-1
Dan Nistor: „Domnul m-a lovit, noroc că sunt de la țară!”
Eugen Trică a explicat motivul pentru care a revenit la FCU Craiova: „Cu asta m-a convins Mititelu”
FCU CRAIOVA
Eugen Trică a explicat motivul pentru care a revenit la FCU Craiova: „Cu asta m-a convins Mititelu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (12)
blackpedro
blackpedro  •  08 Aprilie 2024, 15:30

Nu există specie mai ipocrită ca dedebeul. Deontologii dedebei îl fac pe Borcea în toate felurile, azi, în 2024, din tastatură. N-au avut nici o problemă când cumpăra meciuri și arbitri, și le băga lor bani și pe gură, și pe dos. Nu, atunci nu aveau obiecții, atunci erau ocupați să vândă portofele și pepsi la suprapreț troglodiților din tribune. Borcea merită tot ceea ce i se spune, dar dedebeii sunt ultimii care ar trebui să deschidă ciocul, ca să-l citez pe șefu la butelii.

dinamo100
dinamo100  •  08 Aprilie 2024, 13:52

E adevarat ca la Dinamo s-au investit multi bani in epoca Borcea-Badea, iar Dinamo se batea la titlu, dar nu stiu daca rezultatele au fost chiar la nivelul investitiilor si pe cale de consecinta Dinamo s-a ingropat in datorii! Borcea nu poate pretinde ca si altii sa faca nebunia pe care a facut-o el din punct de vedere financiar. Pana una-alta Voicu a reusit destul de multe cu bani putini. Mi se pare mai rezonabila o astfel de abordare, chiar daca pe moment Dinamo este in subsolul clasamentului.

imgb
imgb  •  08 Aprilie 2024, 07:15

Bey Butelie, de ce n-ai ramas tu la conducere daca esti asa shukar ?...ai facut si tu pirnaitza dar vezi Ciobanu' , si el cu bile la picioare ca tine , nu si-a abandnat clona aia pe care o crede steaua !...Amindoi sintetzi doi bisnitzari dizgratziosi....dezgustatori... carora va place sa va laudatzi cu nenorocirile infaptuite de voi ! !..Dinamo isi va reveni, dar nu cu pungashi ca voi !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează