FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO // EXCLUSIV Florin Tănase, apărat după ce a fost scos la pauză în meciul cu Dinamo: „Îi numărăm pe degete meciurile slabe”

Florin Tănase
Florin Tănase

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 09:47 / Actualizat marti, 01 februarie 2022 11:17

Invitat în emisiunea GSP Live, Cristi Dulca (49 de ani), selecționerul echipei României de fotbal feminin, a comentat situația căpitanului celor de la FCSB, Florin Tănase (27), schimbat la pauză în derby-ul cu Dinamo.

După ce a fost avertizat de Gigi Becali la finalul meciului cu CFR Cluj că nu va mai juca dacă nu-și îmbunătățește prestațiile, Tănase a jucat slab și în prima repriză cu Dinamo, fiind înlocuit la pauză. 

Zero pe linie » De ce l-a atacat Becali pe Florin Tănase: GSP are raportul din derby
FCSB
Zero pe linie » De ce l-a atacat Becali pe Florin Tănase: GSP are raportul din derby

Crisri Dulca îi ia apărarea „decarului” de la FCSB, spunând că acesta rămâne un jucător important în ciuda formei slabe din acest început de an.

„Mi se pare Tănase puțin ieșit din formă, la fel Olaru. Dar poate sunt momente, primele jocuri. Și frigul contează pentru mulți jucători. Una e să joci pe un timp mai plăcut și una e să joci pe frig cu un teren înghețat. E unul dintre cei mai buni jucători ai campionatului. 

Mi-a plăcut mereu tehnica lui, ușurința cu care își depășește adversarul, nu știu motivul pentru care nu a plecat. Lui Tănase putem să-i numărăm pe degete meciurile slabe. Dacă era invers puteam zice că e într-o formă slabă. 

A jucat un meci jumătate mai slab și dăm în el... Eu zic că e un jucător important căruia trebuie să i se dea încredere. Nu se pune problema ca el să joace constant slab. El are o perioadă prin care trece și trebuie înțeles”, a declarat Cristi Dulca la GSP Live.

Cristi Dulca: „Titlul se joacă”

Selecționerul a vorbit și despre lupta la titlu dintre FCSB și CFR Cluj. Acesta consideră că titlul se joacă, mai ales după egalul „feroviarilor” de luni cu Botoșani, scor 1-1

„După meciul de aseară, titlul se joacă. Dacă acum câteva etape spuneam că CFR va lua campionatul, acum sunt împărțit. După ce se vor înjumătăţi punctele ar rămâne un meci jumătate. Încă se joacă. În primele două meciuri ale anului, mi s-a părut că CFR ia prea ușor goluri. 

Înainte, dacă înscriau ei nu prea mai primeau goluri. Acum au primit pe final, ceea ce nu am fost obișnuiți. FCSB mi se pare că are un joc mult mai direct pe poartă, mult mai combinativ, jucătorii au mai multă încredere”, a mai precizat Dulca.

Citește alte știri din Liga 1:

Mesajul trimis de Galatasaray către FCSB » Cum s-au apărat turcii în cazul Moruțan: „Nu putem să plătim!”

Cum a „curentat-o” FCSB pe Dinamo în 10 secunde: „Nici pe PlayStation nu vezi așa ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
magic4ever
magic4ever  •  01 Februarie 2022, 23:21

Tanase este in 70% din meciuri total iesit din forma....daca nu simuleaza si nu obtine vreun penalty sa il transforme este degeaba pe teren....

creeperno115
creeperno115  •  01 Februarie 2022, 22:40

Pe degete numaram si golurile fara penalty

124022513372488
Doru Alin  •  01 Februarie 2022, 18:13

Tanase a fost un jucator umflat cu penaltyuri. Jumatate din goluri le-a dat din penalty. Spre deosebire de el, Ronaldo Deaconu e cu 10 clase peste.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează