FOTBAL  »  Superliga  »  ARGEȘ - SEPSI 1-1

Cristi Dumitru știe unde vrea să joace sezonul viitor, dar decizia nu îi aparține: „Vom vedea”

Atacantul Cristian Dumitru (19 ani) a marcat primul gol în Liga 1, în disputa dintre FC Argeș și Sepsi, scor 1-1.
Atacantul Cristian Dumitru (19 ani) a marcat primul gol în Liga 1, în disputa dintre FC Argeș și Sepsi, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2021 21:51 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 22:55

Atacantul Cristian Dumitru (19 ani) a marcat primul gol în Liga 1, în disputa dintre FC Argeș și Sepsi, scor 1-1. 

Cristi Dumitru este unul dintre fotbaliștii pe care academia lui FCSB i-a produs în ultimii ani. Pentru a prinde minute, în vară a fost împrumutat la FC Argeș. Marți seara, contra lui Sepsi, a izbutit și primul gol în Liga 1, cu un șut spectaculos, de la 10 metri, lateral dreapta. Dumitru speră ca reușita să îl readucă în atenția lui Gigi Becali, deși Andrei Prepeliță, oficialul piteștenilor, vrea să îl păstreze încă un sezon. 

Cristi Dumitru vrea înapoi la FCSB

„Suntem fericiţi că am reuşit să egalăm, deşi cred eu că puteam să şi câştigăm. În a doua repriză am avut mai multe ocazii decât ei. Am spart şi gheaţa, e primul meu gol în Liga I. Şi sper la mai multe. 

Nu ştiu dacă mă pot reîntoarce. Sunt împrumutat până în vară şi atunci vom vedea ce se va decide. Acolo este echipa la care sunt de trei ani şi ceva şi sper să revin. Nu ştiu dacă mă pot impune ca titular, eu trebuie să muncesc în continuare şi vom vedea pe parcurs ce va fi. Pentru că FCSB, din punctul meu de vedere, va câştiga anul acesta campionatul. Este cea mai bună echipă”, a declarat Cristi Dumitru, la Look Sport+.

VIDEO. Cristi Dumitru, despre împrumutul la FC Argeș: „Nu a fost după mine”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Dan Udrea, întrebare pentru Becali: „Pe Colțescu, Chivulete, Cojocaru și Petrescu cine îi recuză?” » Să vedem realitatea care nu-i convine lui FCSB!

Gigi Becali, critici dure pentru 3 dintre vedetele FCSB: „Bă, nu ești Messi, nu-ți mai bate joc!” » Ce-l enervează cel mai mult pe patronul echipei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  17 Februarie 2021, 09:46

Copile, mai bine sa te impui la o echipa de pluton decat sa fii rezerva eterna la un club ce pretinde a fi mare, dar si-o ia de la Hermanshtad si de la Doar Dinamo in B

2980001048705863
Nick Mester  •  17 Februarie 2021, 08:56

Dumitru e bun. Sper să revină la Steaua.

3980873398594792
Liviu Popovici  •  16 Februarie 2021, 23:22

Era de pastrat in lot si imprumutat bazaconia aia de Buziuc. Dar oparitul nu accepta ca nu se pricepe, Buziuc e venit dupa ce a fost ochit de marele strateg al neamului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează