FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cristi Pulhac, 3 povești geniale de la Dinamo: de ce s-a pus în autocar lângă coșul de gunoi, pumnii de la Ganea + stupoare cu Mulțescu la Săftica: „Eu nu știu să umblu cu astea”

Cristi Pulhac a povestit la GSP Live câteva momente amuzante petrecute la Dinamo
Cristi Pulhac a povestit la GSP Live câteva momente amuzante petrecute la Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 18 iulie 2020 02:08 / Actualizat sambata, 18 iulie 2020 03:56

Cristi Pulhac (35 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a fost invitat recent la GSP Live, unde a analizat situația dezastruoasă în care a ajuns clubul din „Ștefan cel Mare”.

Fostul fundaș al roș-albilor, care și-a trecut în palmares nu mai puțin de cinci trofee alături de Dinamo, a povestit pe parcursul emisiunii câteva episoade neștiute din cei peste 10 ani petrecuți în echipa „câinilor”.

1. „M-am așezat în autocar lângă coșul de gunoi. Îi spălam ghetele lui Niculescu”

Când am fost prima oară la Dinamo, eu m-am așezat în autocar lângă coșul de gunoi. Florentin Petre m-a luat și m-a dus pe un scaun pentru că îmi era rușine să mă așez pe locul unuia dintre jucători. Căram mingile, i-am spălat ghetele lui Niculescu. Era vorba despre respectul față de jucătorii mai mari. 

(...) După un eșec, noi nu ieșeam câteva zile. Mă duceam la mall, țipa lumea după mine. Mă urcam în taxi, mă ținea ăla de vorbă și mă certa până ajungeam la teren”.

2. „Mă trezeam cu pumni în spate de la Ionel Ganea”

„La Dinamo erau jucători cu personalitate: Niculescu, Dănciulescu, Ganea, mai eram și eu cu gura mare, dar noi aveam respect față de antrenori, niciodată nu se întâmpla ce se întâmplă acum. 

Știți de ce a fost adus Ionel Ganea la Dinamo? Pentru nervozitatea, agresivitatea și dăruirea pe care le avea. Eram pe tunel cu el și mă trezeam cu doi pumni în spate. Zicea: «Moldovene, îi batem pe ăștia! Ești în vână, da?» Îți dădea o anumită stare”.

3. Gigi Mulțescu și telecomenzile: „Cristi, eu nu știu să umblu cu astea”

„Noi aveam o sală de conferințe în care, dacă dădeai pe un program TV, se vedea acel program în toate camerele. De obicei, dădeam seara pe HBO, mai începea câte un film. La un moment dat, s-a luat dintr-odată imaginea. Primesc un mesaj de la un jucător: «Ne-au scos cartela din decodor!» 

M-am dus nervos pe-acolo, era nea Gigi Mulțescu, care nu știa să umble. Mi-a zis: «Cristi, nu știu, mă! Eu nu știu să umblu cu astea. Ia tu telecomenzile!» Erau vreo cinci telecomenzi, erau de peste tot. Apoi, am aflat că nu era vina lui nea Gigi, altcineva scosese cartela”. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Spaniolii, obligați să se înțeleagă cu suporterii-acționari din proiectul DDB! Noi detalii despre vânzarea clubulu

EXCLUSIV Cristi Pulhac s-a luat de Daniel Popa: „E vorba și de educația de acasă. Nu îl recomandă nimic, nu stă Dinamo într-un jucător”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
belane
belane  •  18 Iulie 2020, 11:28

Care-i "genialul" ce a formulat titlul acestui articol ? Din ce imi aduc eu aminte la lectiile alea comuniste de limba si literatura romana povestea are un fir narativ mai lung si contine o "piatra de temelie", o intriga, desfasurarea actiunii si un deznodamant. Astea ale "marelul fotbalist" Pulhac nu sunt povesti ci intamplari, istorioare hazlii, patanii, anecdote daca vreti deci titlul corect ar fi fost - "...3 anecdote/istorioare/intamplari/povestiri hazlii". Poate fac exces de zel dar avand in vedere ca aveti prostul obicei sa stergeti complet comentarii hai sa scoatem in evidenta superficialul !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează