FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN MEDIAȘ - JUVENTUS 3-0

Cristi Pustai, descătușat după salvarea de la retrogradare: "Am împrumutat strategia de la Dan Petrescu. Jucătorii au înțeles" + Înțepătură către o rivală din play-out

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat luni, 28 mai 2018 20:10

Cristi Pustai, 50 de ani, s-a descătușat după victoria care îi asigură prezența și în următorul sezon al Ligii 1, 3-0, contra lui Juventus.  

"Am avut doi ani foarte grei la Mediaș. Sperăm ca în acest moment să vedem lumina. Trebuie să trecem peste toate problemele. Au apărut multe fire de păr alb după evoluțiile din sezonul regulat. Chiar dacă toată lumea laudă Sepsi, noi suntem echipa cu cel mai frumos fotbal. Ne construim cele mai multe șanse, ratăm mult, jucăm un fotbal spectaculos.

Ne-a avantajat acest sistem cu înjumătățirea punctelor, deși susțin în continuare că nu este tocmai corect. Dacă cineva îmi zicea după înfrângerea cu Dinamo, din prima etapă, că ne vom salva fără mari emoții, nu l-aș fi crezut. 

Am rămas în cantonament în noaptea dinaintea meciului. Am împrumutat strategia de la Dan Petrescu. Jucătorii au înțeles, familiie, toată lumea a înțeles că suntem într-un război. Cu multe zile de antrenament, cu sacrificii, cu multe zile de muncă, am reușit", a declarat Pustai la TV Telekom Sport.

"Mâine ieșim la un grătar, apoi ne gândim la ultima etapă. Dacă învingem la Botoșani, cu puțin noroc, poate terminăm chiar pe locul 3"
Cristi Pustai

Vezi și: VIDEO Gaz Metan Mediaș se impune contra lui Juventus și evită retrogradarea directă în Liga a 2-a! Cum arată clasamentul ACUM

CLASAMENT PLAY-OUT

 

ALTE MECIURI ALTE ETAPEI A 13-A DIN PLAY-OUT:

FC Voluntari - Concordia 2-2 Vezi detalii AICI!
Sepsi - Botoșani 0-1 Vezi detalii AICI!
Gaz Metan - Juventus 3-0
Azi, ora 20:45 ACS Poli - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
112718839608210
Bumbu Dorel  •  29 Mai 2018, 16:20
Postat de fibra pe 29 Mai 2018, 13:20

Problema e daca aveti bani sa continuati in afara de cei de la televiziuni. Va tarati de vreo trei ani.

La meciurile anterioare,ati avut capul aplecat,nu ati vorbit aproape deloc.Acum vad cu urlati ca sinteti mari si tari !! Vom vedea la anul...nu va strica un pic de modestie !!

fibra
fibra  •  29 Mai 2018, 13:20

Problema e daca aveti bani sa continuati in afara de cei de la televiziuni. Va tarati de vreo trei ani.

112718839608210
Bumbu Dorel  •  29 Mai 2018, 08:58

Va dati cam mare dumnule Pustai!! Abia v-ati salvat si deja grandomania nu va lasa sa taceti din gura in continuare !! Lasati in pace celalalte echipe si ocupativa de Medias,ca la anul din nou veti termina pe ultimul loc!! Fiti putin cu bun simti !!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează