FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Cristi Pustai recunoaște că unii jucători i-au înşelat aşteptările: "Benson nimic, benzile la fel, fraţii Oriol slabi fizic!"

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de , - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 00:00

Tehnicianul de 47 de ani spune că va rămîne rapidist pe viață, dar n-a ezitat să-i "înțepe" pe cîțiva fotbaliști

Cristian Pustai a vizitat, ieri, pentru ultima oară baza de pregătire de la Pro Rapid, pentru a-şi lua "La revedere!" de la deja foştii săi "copii". Profesorul a ajuns în jurul orei 16:00, alături de tot staff-ul. Îmbrăcat în blugi, cămaşă şi pulover, Pustai a stat cu jucătorii aproximativ 45 de minute, după care Pancu & co. au ieşit direct "în iarbă", unde aveau programat antrenament cu Bergodi.

La plecare, a afişat o atitudine resemnată, dînd semne clare de regret: "Le-am urat tuturor succes, să îşi îndeplinească obiectivul şi să nu uite că viaţa merge înainte şi că cea mai frumoasă perioadă e aceea de jucător, să profite de ea. Eu încerc să mă gîndesc că mîine va fi mai bine, pentru că pînă la urmă asta este viaţa de antrenor. Cînd nu ai rezultate bune consecutive, rămîne echipa fără șef pe bancă".

Invitat apoi la Dolce Sport, Pustai a dezvăluit că unii fotbaliști l-au dezamăgit: "Au fost anumite lucruri la care nu mă aşteptam. Eu am zis că încă nu am găsit un atacant şi aşa a fost. Benson are talent, dar nu a arătat absolut nimic, ăsta e adevărul! Rui Miguel, care era foarte bun, s-a accidentat. Benzile nu au fost nici ele ce am sperat eu. Fraţii Oriol au jucat bine împreună, însă au alt stil, deloc agresiv, incompatibil cu fotbalul agresiv din Liga 1".

"În România este deja o modă ca antrenorii să fie demişi prematur, dar îl înţeleg pe domnul Moraru din punctul de vedere al investitorului"

"Problema banderolei a fost în cantonament. L-am văzut pe Săpunaru căpitan, fiind titular, poate că am greşit şi eu că nu am discutat acest aspect şi cu Pancu înainte să iau hotărîrea"

"În aceste două luni am fost impresionat de galeria Rapidului, de atitudinea fanilor. În mine, Rapid va avea mereu un om care va iubi glasul roţilor de tren"

Vrea prima de salvare: 50.000 de euro

Aseară era programată ultima rundă de negocieri dintre Pustai şi Moraru pentru rezilierea contractului. Conform surselor Gazetei, antrenorul demis a solicitat și recompensa de 50.000 de euro pentru evitarea retrogradării, în cazul în care echipa se salvează!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
adriann_
adriann_  •  17 Aprilie 2015, 15:06
Postat de borat101 pe 17 Aprilie 2015, 11:17

Pacat ca sa ajuns sa fie schimbat. Dar asta este, pana si un Profesor de mate are numai formula/ecuatia lui preferata; daca risca cu altele sigur gastigam 2 meciuri din cele 3 pierdute. Nu ai cum sa castigi meciuri doar cu 1 atacant, si culmea nu a bagat nici un gol pana acum. Si se vede clar ca unui jucator ca Benson ii trebuie un partener in atac...

Mars de-aici valahule. Pustai pur si simplu a avut ghinion cu carul in meciul de la Cluj, daca lua acolo macar un punct nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat.

redarrow
redarrow  •  17 Aprilie 2015, 13:17
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Aprilie 2015, 10:20

...daca se salveaza Rapid ...ii dau eu prima de 50 000 E

de ruble, din salariul ce il primesti de la seful tau de la kremlin?

borat101
borat101  •  17 Aprilie 2015, 11:24
Postat de mario_seppona pe 17 Aprilie 2015, 10:49

mestere, la jumatetea perioadei de pregatire, pustai avea la antrenamente 10 jucatori din care 3 portari! ca s a completat lotul pana la inceperea reuturului iar a fost o surpriza! deci ... de unde atata vina pe antrenor ca n a avut practic cand s o faca! si nu doar de pregatirea fizica e vorba! nu poti face n 3 zile cat fac altii in toata perioada de pregatire! si acum, scuzati mi parerea, dar daca nici pustai nu mai e antrenor bun pt romania... atunci cine e?

Pustai este bun antrenor, dar de drum lung, asta sa vazut. Daca risca in a schimba formula si jucatorii .... dupa primele 3-4 etape, sigur castiga meciuri mai multe. Jocul echipei sa PLAFONAT instant in timpul meciului cu U Cluj.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează