FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

Cristi Spetcu, kickboxer din PCH, îl pune la zid pe Nistor și nu îi iartă nici pe suporterii dinamoviști: „S-au lenevit!”

Cristi Spetcu
Cristi Spetcu

Articol de , - Publicat miercuri, 12 februarie 2020 13:32

Kickboxerul dinamovist Cristian Spetcu, 30 de ani, a fost prezent la emisiunea GSP Live și a vorbit despre situația delicată în care se află clubul din Ștefan cel Mare, care va juca pentru al treilea an consecutiv în play-out.

Dinamovistul Spetcu, prezent frecvent în galeria dinamovistă, l-a criticat pe Dan Nistor, fostul căpitan al echipei devenit un idol pentru suporterii alb-roșii, pentru plecarea la Craiova și spune că nu era momentul potrivit pentru un transfer.

Cristi Spetcu, kickboxer din PCH, îl pune la zid pe Nistor și nu îi iartă nici pe suporterii dinamoviști: „S-au lenevit!”
  • Imagine din 2015: Spetcu își prezintă centura în „Ștefan cel Mare”, încadrat de jucătorii antrenați pe atunci de Mircea Rednic. 

„Nistor nu trebuia să plece, trebuia să vină de la el dorința de a rămâne. Nici măcar nu e vorba de o diferență mare de salariu. Nu erau banii la zi, dar nu e ca și cum la nivelul acesta aștepți ziua de salariu: «Stai că pe 14 nu mai am niciun ban, mâine e 15 și trebuie să îmi intre banii»”, a declarat Spetcu la GSP Live.

Nistor a amenințat de mai multe ori că va pleca de la Dinamo, invocând problemele financiare de la club.

„Muncești în gol degeaba. În presă a apărut că am avut întârzieri de 15 zile, dar noi nu am mai primit banii de două luni. Dacă nu voi fi plătit, mă voi gândi în decembrie să plec. Am un copil de crescut. Dacă nu vine Moș Crăciun, cu siguranță nu voi mai rămâne. Nu se mai poate așa! Ne e și nouă foame și trebuie să mâncăm. Nu l-am mai văzut pe Negoiță de un an. L-am văzut doar la televizor și în conferințele de presă, e un băiat frumușel” - Dan Nistor

Cristian Spetcu: „Te consideri dinamovist, fă-ți datoria de suporter”

Ultras crescut în cartierul Tei, Cristian Spetcu i-a luat în primire și pe o parte dintre fanii dinamoviști, despre care spune că au uitat ce înseamnă sa fii suporter. Luptătorul consideră că doar fanii sunt cei care pot schimba situația dezastruoasă prin care trece Dinamo.

„Doar fanii pot ajuta clubul Dinamo deocamdată. Fanii pot sa facă întotdeauna bine, participând la contribuția clubului. Te consideri dinamovist, fă-ți datoria de suporter. Vino pe stadion, plătește-ți abonamentul, plătește-ți biletul. Fanii s-au levenit, s-au relaxat, au uitat ce înseamnă să fii suporter. Cum te consideri tu suporter, în București, dacă nu te duci să susții echipa? Stând acasă și uitându-te la televizor?”, a spus ultrasul dinamovist.

Citește și: 

Kickboxer, membru PCH, participant la măcelul de la Constanța: „Am stat ascuns o oră în compartimentul de bagaje”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno999
creeperno999  •  12 Februarie 2020, 22:55

Playoff si mai vorbim

908431252639885
Lucian Preda  •  12 Februarie 2020, 19:09

Nu fotbal, nu echipa, nu stadion... La ce meciuri ar trebui sa mergem? Apropo, meciul de handbal nu se putea juca la Polivalentă? Sau chiar la Cluj, acolo unde fanii dinamoviști sunt numeroși? De sală, nu mai vorbim!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează