FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

VIDEO EXCLUSIV Cristian Daminuță, sfaturi pentru noua perlă de la Farul: „Pe teren, se vede clar că e total diferit de ceilalți puști”

Articol de - Publicat miercuri, 01 martie 2023 14:43 / Actualizat miercuri, 01 martie 2023 16:36

Invitat la GSP LIVE, Cristian Daminuță (33 de ani) a vorbit despre noua senzație din Liga 1, atacantul Adrian Mazilu (17 ani).

 Vârful de la Farul a marcat în poarta lui Sepsi (2-0) ajungând la 4 goluri în 10 meciuri și a fost lăudat de Gică Hagi după meci.

Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”
METROSPORT
Cristi Daminuță, după ce soția și-a făcut cont pe OnlyFans: „Mai rău mă enervam când posta gratis pe Facebook poze deocheate. Măcar acum are beneficii”

VIDEO Cristian Daminuță sfaturi pentru Adrian Mazilu: „E la vârsta în care mâine poate debuta la națională sau se poate lăsa de fotbal”

Fost junior la AC Milan și Inter Milano, Cristian Daminuță a vorbit despre pericolele care-l pândesc pe tânărul jucător de la Farul și îl sfătuiește pe aceasta ce să facă pentru a ajunge la un nivel ridicat.

„E top! Eu știu care e strategia domnului Hagi și ce caută la puștii ăștia de îi aruncă în teren an de an. 

Mazilu are o lejeritatea și o relaxare când are mingea la picior pe care la puțini le-am vazut. Îți dă impresia că mereu găsește o rezolvare pentru a finaliza acțiunea sau pentru a pasa. Îmi place foarte mult. Nu-l cunosc, dar cred că e un băiat inteligent, din moment ce reușește să facă asta. 

El tinde să devină o certitudine. Se vede clar pe teren că e total diferit de ceilalți puști din Liga 1. În acest moment, el conduce. Mazilu e la vârsta la care mâine poate debuta la națională, iar peste două zile se poate lăsa.

Trebuie să stea cu picioarele pe pământ, să dubleze efortul și să urmeze sfaturile domnului Hagi. Sunt convins că domnul Hagi i-a croit un drum. Dacă-l respectă, poate avea un viitor frumos”, a spus Cristian Daminuță la GSP LIVE.

Cristian Daminuță, sfaturi pentru noua perlă de la Farul: „Pe teren, se vede clar că e total diferit de ceilalți puști”

Mazilu e pe drumul bun, un băiat foarte serios, talentat. Ușor, ușor se adaptează la ritmul și intensitatea primei ligi. E un jucător căruia îi place golul, are dribling, pătrundere, verticalizează, vede poarta.  

Abia a debutat în prima ligă, vor veni toate ușor, ușor, și puterea, și rezistența. E într-o formă foarte bună, dar jucăm la 3 zile și ținem cont de toate detaliile.

- Gică Hagi, antrenor Farul

VIDEO cu golul înscris de Adrian Mazilu în Farul - Sepsi OSK

Citește și: 

Discurs dur la GSP LIVE: „Nici în filmele cu Mr. Bean nu vezi ce e la noi! Te doare capul. Iar cu VAR, fotbalul e de cascadorii râsului”

Noi dezvăluiri despre hărțuitorul sexual Devis Mangia » Daminuță: „Am fost la Ascoli, iar colegii vorbeau în vestiar despre obiceiurile lui”. Pe cine a agresat în Italia

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Martie 2023, 16:44

AM este noul Mitea ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează