FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB s-a despărțit de alți doi fotbaliști » Lista completă de jucători care au plecat de la vicecampioana României în această iarnă

Cristian Dumitru (numărul 22) și Florin Achim și-au reziliat contractele cu FCSB.
Foto: Imago
Cristian Dumitru (numărul 22) și Florin Achim și-au reziliat contractele cu FCSB. Foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 16 februarie 2023 09:43 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 10:19

Florin Achim (31 de ani, fundaș dreapta) și Cristian Dumitru (21 de ani, extremă stânga) au reziliat de comun acord contractele pe care le aveau cu vicecampioana României, FCSB. 

Acest lucru s-a întâmplat în cadrul ședinței întrunite miercuri, 15 februarie 2023, fiind hotărâtă încetarea raporturilor contractuale între cei doi fotbaliști și gruparea patronată de Gigi Becali, se arată pe site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal. 

DUMITRU CRISTIAN COSMIN vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 15.02.2023. Definitivă.

-comunicat Liga Profesionistă de Fotbal 

ACHIM FLORIN VASILE vs. FC FCSB SA – Încetare raporturi contractuale – Admite cererea reclamantului. Constată încetarea raporturilor contractuale prin acordul părților începând cu data de 15.02.2023. Definitivă.

-comunicat Liga Profesionistă de Fotbal

Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele
INFLUENȚE
Ce jocuri se fac pe ruta Vassaras - familia Chivulete - Voluntari? » Juniorul e favoritul șefului CCA, seniorul e angajatul lui Pandele

Cristian Dumitru și Florin Achim au reziliat contractele cu FCSB

Cristian Dumitru a ajuns la formația roș-albastră în ianuarie 2018, de la LPS Buzău (n.r. - Liceul cu Program Sportiv), în schimbul sumei de 8.000 de euro. FCSB l-a împrumutat la Academica Clinceni, echipă desființată între timp, în 3 rânduri (februarie - iunie 2019, iulie 2019- ianuarie 2020 și august 2020 - octombrie 2020). 

Cristian Dumitru a mai jucat sub formă de împrumut și la FC Argeș, în două perioade (ianuarie-iunie 2021 și august 2021-iunie 2022). Bucureștenii l-au împrumutat în iunie 2022 la CS Mioveni, pentru care a adunat 6 meciuri în toate competițiile în acest sezon.

În perioadele în care nu a fost împrumutat, Cristian Dumitru a jucat la echipa de seniori a FCSB-ului, reușind să adune 14 meciuri, să înscrie de 3 ori și să livreze două pase de gol. 

1 trofeua cucerit Cristian Dumitru cu FCSB: Cupa României, în 2020

De cealaltă parte, Florin Achim a ajuns la FCSB în februarie 2022, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Academica Clinceni. În tricoul FCSB-ului, Florin Achim a bifat un singur minut, într-un FCSB - CFR Cluj, scor 3-1, în etapa a 10-a din play-off-ul campionatului trecut. 

În această iarnă, FCSB s-a mai despărțit de următorii jucători: Ovidiu Perianu (Chindia), Andrei Dumiter (FC Voluntari), Ianis Stoica (U Cluj), Alexandru Musi (Poli Iași), Radu Boboc (liber), Marco Dulca (liber), Bogdan Rusu (CS Mioveni), Rachid Bouhenna (liber) și Răzvan Ducan (liber). 

VIDEO. Gigi Becali, mulțumit de jocul lui FCSB din ultimele etape: „La cum arată lucrurile acum, suntem campioni”

Citește și: 

Ce a vrut să spună autorul? Dumitru Dragomir, după decizia în cazul Sepsi - FCU Craiova: „Decizia e 100% regulamentară. Dar nu e 100% corectă”

FCSB - Universitatea Craiova nu va avea arbitru FIFA! Roș-albaștrii au avut două meciuri cu probleme cu el la centru

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
boris15
boris15  •  16 Februarie 2023, 15:12

Fc fcsb sa! Sună minunat... :))

cineva90
cineva90  •  16 Februarie 2023, 12:49

Nu sunt un mare fan FCSB dar cand merita trebuie recunoscute meritele Orice a ti zice, este singura UNICA echipa din istoria cupelor europene care pierde cu 5 0 ambele meciuri de calificare, si in plus va ramane UNICA

rumunek
rumunek  •  16 Februarie 2023, 12:19

Chiar nu e nicio diferență între un jucător împrumutat unei alte echipe și unul cu care se reziliază contractul? Toți sunt trecuți la despărțiri?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează