FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO + FOTO Moment special în Giulești » Un fotbalist al Rapidului a primit tricoul lui Moukoko, de la Dortmund, pe care-l ratase la turneul de anul trecut

Cristian Ignat (20 de ani), fundașul celor de la Rapid, a primit un cadou special din partea celor de la Borussia Dortmund. +8   FOTO
Cristian Ignat (20 de ani), fundașul celor de la Rapid, a primit un cadou special din partea celor de la Borussia Dortmund.

Articol de , - Publicat joi, 09 februarie 2023 22:00 / Actualizat joi, 09 februarie 2023 22:53

Cristian Ignat (20 de ani), fundașul Rapidului, a primit un cadou special din partea celor de la Borussia Dortmund. 

Prin intermediul ambasadorului Germaniei în România, Peer Gebauer, fotbalistul formației din Giulești a primit tricoul lui Youssoufa Moukoko (18 ani), atacantul galben-negrilor. 

Lovitură pentru PSG, înaintea duelului cu Bayern: Messi s-a accidentat!
PSG- BAYERN MUNCHEN
Lovitură pentru PSG, înaintea duelului cu Bayern: Messi s-a accidentat!

Rapid a participat, în luna decembrie, la un turneu amical disputat pe Arena Națională, alături de Borussia Dortmund și Fiorentina. Atunci, Cristian Ignat a vrut să facă schimb de tricouri cu Moukoko, însă, fiind prezent la interviuri, nu a mai reușit acest lucru. 

Cristian Ignat a primit tricoul lui Youssoufa Moukoko, atacantul Borussiei Dortmund 

Evenimentul special a fost organizat pe stadionul Giulești, în prezența unuia dintre acționarii Rapidului, Dan Șucu. 

„Vă mulțumesc pentru invitație. Am înțeles că Rapid este echipa cu care ar trebui să țin în acest sezon și în următoarele. Mi s-a spus că ai fost dezamăgit de faptul că nu ai apucat să faci schimb de tricouri cu Moukoko, unul dintre cei mai talentați tineri de la Dortmund, iar apoi am decis să îi contactăm pe cei de la Dortmund și să le spunem că mai au treabă în București.

+4 FOTO

Aceștia au fost mai mult decât încântați să-ți ofere tricoul. Este un tricou original al lui Moukoko, cu autograf”, a spus Peer Gebauer. 

Cristian Ignat, după ce a primit tricoul lui Mokok de la Peer Gebauer, ambasadorul Germaniei în România: „Sunt fericit!”

Cristian Ignat a oferit o scurtă declarație, pentru site-ul oficial al Rapidului,  după ce Peer Gebauer i-a oferit acestuia tricoul lui Youssoufa Moukoko: „Este o onoare pentru mine să primesc tricoul lui Moukoko după atâtea luni. 

Chiar este o surpriză foarte plăcută și o ocazie inedită, să vină ambasadorul Germaniei să mi-l înmâneze. Sunt fericit!”. 

Spre finalul evenimentului, Dan Șucu i-a oferit drept cadou lui Peer Gebauer un tricou al Rapidului, semnat de jucătorii formației vișinii. 

+4 FOTO

Citește și: 

Salvarea clubului din Liga 1 poate veni de la Viena: „Am avut o discuție onestă, mi s-a confirmat că situația financiară e stabilă. Pot fi eu liantul”

Adrian Mutu și secretul formei lui Marko Dugandzic: „Trebuie să ai și «bulan»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
inshallah
inshallah  •  10 Februarie 2023, 11:55

f elegant suncu. aa, si excelent articol

Vezi toate comentariile (1)
Comentează