FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Cristiano Bergodi a ajuns la Craiova: „A fost masacru! Am schimbat 4-5 ambulanțe până aici”

Cristiano Bergodi. foto: Guliver/GettyImages
Cristiano Bergodi. foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 09:35

Cristiano Bergodi (55 de ani) a plecat ieri de la Roma și a ajuns la Craiova după o călătorie plină de aventuri. Tehnicianul italian a aterizat la București, iar de acolo s-a văzut nevoit să schimbe mai multe ambulanțe pentru a ajunge la Craiova.

„A fost masacru! Ieri am plecat de la Roma, am schimbat ambulanțele și am ajuns aici. Am făcut o zi și jumătate pe drum. Am schimbat 4-5 ambulanțe de la București la Craiova.

Nu am vorbit cu băieții, am trimis doar pe WhatsApp un mesaj că ne vom vedea când voi ieși din carantină. Mă voi uita la meciurile echipei în această perioadă”, a spus Bergodi, potrivit Antena Sport. 

Întors dintr-o țară în care pandemia de coronavirus a făcut ravagii, Bergodi va intra în carantină timp de 14 zile. Va sta la același hotel la care e cazat și Mirko Pigliacelli, goalkeeper-ul italian al oltenilor. La rândul său, portarul a trecut prin mari peripeții pentru a ajunge de la Roma la Craiova.

VIDEO. EMOȚIONANT. Nu există obstacol peste care să nu trecem! România va fi și mai puternică

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

Bergodi nu e de titlu! Bilanț înfricoșător cu FCSB, la fel ca CS Universitatea Craiova + singurul punct tare al tehnicianului

Ce au în comun Borussia Dortmund și Craiova? » Probleme de adaptare la noua situație

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
albalbastru72
albalbastru72  •  13 Mai 2020, 13:12

Nu mai conteaza cu ce a ajuns(in ciuda plingaciosilor si reclamagiilor si praduitorilor de mai jos),bine ai venit Bergodi!Forza Stiinta!

firaldo
firaldo  •  13 Mai 2020, 13:11
Postat de amicu pe 13 Mai 2020, 11:13

Bergodi este bolnav de ceva de a trebuit sa ia Ambulanta? Mai nou ambulantele se folosesc in calatorii??? Ia sa vedem domnule Tolontan ce mai aflam despre acest caz...

Cu ce crezi ca e adus un om sa intre in carantina?Cu taxi?

fabius_2014
fabius_2014  •  13 Mai 2020, 12:34
Postat de amicu pe 13 Mai 2020, 11:13

Bergodi este bolnav de ceva de a trebuit sa ia Ambulanta? Mai nou ambulantele se folosesc in calatorii??? Ia sa vedem domnule Tolontan ce mai aflam despre acest caz...

Ambulantele au fost particulare si au fost platite de club. Nu nimic senzational in asta.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează