FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

VIDEO Cristiano Bergodi și-a luat gândul de la titlu: „Mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa 3 a play-off-ului Superligii
Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa 3 a play-off-ului Superligii

Articol de , , - Publicat vineri, 05 aprilie 2024 17:55 / Actualizat vineri, 05 aprilie 2024 18:22

Cristiano Bergodi (59 de ani), antrenorul lui Rapid, a susținut conferința de presă premergătoare derby-ului cu CFR Cluj, din etapa 3 a play-off-ului Superligii.

  • Rapid - CFR Cluj se joacă sâmbătă, 6 aprilie, de la 20:30. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Bergodi a vorbit despre lupta la titlu și a explicat faptul că nu ar fi normal să se mai gândească la primul loc în condițiile în care FCSB s-a desprins la 10 puncte de giuleșteni. Antrenorul a explicat faptul că noul obiectiv al echipei sale este clasarea pe podium la finalul sezonului. Locul 2 ar fi foarte bine în viziunea lui Bergodi, ținând cont de faptul că Rapid este acum pe 4.

Anunțul momentului în România: „Construim un nou stadion!” » Imagini fabuloase: proiectul e de-a dreptul impunător!
STADION
Anunțul momentului în România: „Construim un nou stadion!” » Imagini fabuloase: proiectul e de-a dreptul impunător!

VIDEO. Cristiano Bergodi, înainte de Rapid - CFR Cluj: „Nu putem să mai vorbim de FCSB”

„Este un meci foarte important în care se vor întâlni două echipe care au nevoie de puncte din cauza rezultatelor negative din ultima perioadă. Pentru noi e foarte important să câștigăm aceste trei puncte. Vom vedea după meci (n.r. - dacă jucătorii au trecut peste eșecul cu Craiova). Ei s-au antrenat, am vorbit cu ei, s-au pregătit foarte bine, i-am văzut montați, sunt motivați și cred că vom face un meci bun.

A fost un duș rece eșecul cu Craiova. Nu știu dacă ne va ajuta (n.r. CFR a rămas fără antrenor). Cunoaștem echipa lor, știm cum vor juca, nu cred că noul antrenor poate schimba foarte multe.

Și ei trec printr-o perioadă proastă precum noi. Dacă echipa va juca cum a jucat multe meciuri aici în Giulești, dar și în deplasare, sigur că vom avea mai multe șanse de a câștiga acest meci, trebuie făcut un meci bun din punct de vedere tactic, să greșim cât mai puțin.

M-a surprins plecarea lui Mutu, a antrenat echipe mari, a fost o surpriză în Cupă. Fiecare decide soarta lui, nu-mi dau eu cu părerea, el a simțit așa, a fost decizia lui.

Presiunea există întotdeauna, suntem la Rapid și trebuie să câștigăm mereu. Noi ne gândim să intrăm pe podium, pe locul 2 sau 3, important ar fi al doilea. Acum nu putem vorbi despre FCSB, cu tot respectul, e la 10 puncte distanță, mi s-ar părea o aroganță din partea noastră”, a precizat Bergodi la conferința de presă.

N-am auzit că m-ar fi confirmat domnul Șucu, citesc, eu sper numai să răplătesc această încredere pe care mi-au dat-o conducătorii. Nu ne gândim prea departe pentru că știți cum e în România, vom vedea.

Nu mă gândesc la ce spune lumea (n.r. despre o plecare). A fost o campanie denigratorie la adresa mea, dar nu e problemă, mă gândesc doar să fac treabă bună, să fiu insipirat, să antrenez echipa bine, să atingem acest obiectiv la sfârșitul campionatului.

- Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului

Match Quiz FCSB - Universitatea Craiova

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Universitatea Craiova și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri:

Ivaylo Petev are înlocuitor pentru Mitriță »  Planurile Universității Craiova pentru meciul decisiv cu FCSB
FCSB - UNIVERSITATEA CRAIOVA
Ivaylo Petev are înlocuitor pentru Mitriță » Planurile Universității Craiova pentru meciul decisiv cu FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”
FCSB
Raul Rusescu îl contrazice vehement pe Claudiu Keșeru: „Nu-i adevărat ce a spus!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  06 Aprilie 2024, 05:29
Postat de rapid_forever_1923 pe 05 Aprilie 2024, 19:58

Ești prafao signore....

ce argumente ai sa zici ca e "praf" ??

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  05 Aprilie 2024, 19:58

Ești prafao signore....

adriangca
adriangca  •  05 Aprilie 2024, 19:00

sincer la cum jucam ar fi o performanta extraordinara locul 2 ,mie imi este teama ca iesim pe locul 5-6

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close