FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID- FC BOTOȘANI

Cristiano Bergodi demoralizat după sincopa de la Botoșani: „Nu e ușor! E numai neputință”

Cristiano Bergodi, antrenor Rapid
Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 20:16 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 21:12

Cristiano Bergodi (59 de ani) s-a arătat iritat după remiza cu ultima clasată din campionat, FC Botoșani, 0-0. 

În cadrul flash-interviului, antrenorul italian nu a ezitat să recunoască faptul că echipa nu trece prin cea mai bună formă și că-i lipsește un atacant de calitate.

Programul României la Euro 2024 » Când jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”
GRUPE
Programul României la Euro 2024 » Când jucăm în grupe + pe cine putem înfrunta în „optimi”

Cristiano Bergodi: „Ne lipsesc jucătorii”

„Multă risipă de energie pentru că terenul a fost perfect pentru un joc de luptă. A fost puțin fotbal! Din păcate, n-ai ce face cu un punct!  A fost greu cu episodul din final, când am avut un gol anulat. Nu e ușor! Acum e o neputință pentru că nu vedem ceva pozitiv”, a început Bergodi la flash-interviu.

Apoi antrenorul a lăsat de înțeles că există niște motive pentru care echipa nu a mai funcționat la capacitate maximă și consideră că Rapidul ar fi meritat un penalty la duelul din prima repriză dintre Răzvan Onea și fundașul gazdelor Friday.

„Nu-mi dau seama dacă e henț la Soni. În prima repriză, cu Onea ar trebui revăzută! Am schimbat tot pentru a putea marca! Și suporterii erau supărați! Mergem în fața lor și trebuie să arătăm altceva. Am schimbat puțin jocul pentru că jucăm cu doi mijlocași ofensivi în locul unui vârf.

 A intrat bine Soni, dar ne lipsesc oamenii. Fără un atacant adevărat e greu! Efortul nostru mintal și fizic trebuie să se concentreze pe ziua de miercuri, cu CFR Cluj, în Cupa României. Clar nu mai suntem echipa care eram acum câteva luni, asta din mai multe motive pe care nu le pot spune”, a mai transmis Bergodi.

Citește și alte știri:

Reportaj din orașul ars, înecat și bombardat, dar niciodată învins » Capitolul la care bate Amsterdam și Veneția + Partea întunecată a metropolei germane. Ți-e teamă!

Fost căpitan al Universității Craiova, reacție de la 4.000 de kilometri distanță: „CSU să lupte la titlu? NU!” » Ce spune despre echipa lui Mititelu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
tikitakabarceloona
tikitakabarceloona  •  03 Decembrie 2023, 17:28

Doar daca nu intram in playoff or sa se gandeasca sefii sa faca transferuri cu adevarat ok.

nautilus
nautilus  •  02 Decembrie 2023, 21:39

Cinstit vorbind, Rapid nu a jucat nimic! Nici Bergodi nu prea ghicește echipa!!!

eddymaster
eddymaster  •  02 Decembrie 2023, 21:32

imi place de bergodi,cel mai slab antrenor din liga 1. si mutu sezonul trecut a facut mult mai multe puncte dupa 14 etape decat bvergody dupa 18. ha ha ha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează