FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 4-3

Cristiano Bergodi, după Rapid - FCU Craiova 4-3: „Este cea mai mare victorie a mea de până acum aici” » Antrenorul, sunat de directorul sportiv al lui Atletico Madrid

Cristiano Bergodi, sursa: Imago Images +45   FOTO
Cristiano Bergodi, sursa: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 23:23 / Actualizat sambata, 20 ianuarie 2024 00:00

Rapid și FCU Craiova au oferit un nou meci de poveste, după regalul cu opt goluri din tur. Giuleștenii au revenit formidabil de la 1-3 și au obținut o victorie uluitoare la prima apariție oficială din 2024, scor 4-3.

Cristiano Bergodi (59 de ani) a oferit prima reacție după „thriller-ul” Rapid - FCU Craiova. Antrenorul italian a vorbit despre nebunia de meci dintre cele două echipe, dar și despre transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid.

Mititelu, atac DEVASTATOR la adresa antrenorului: „Meciul l-a pierdut Costantino. Să își dea demisia! Antrenor care să facă așa prostii nu am avut niciodată”
RAPID - FCU CRAIOVA
Mititelu, atac DEVASTATOR la adresa antrenorului: „Meciul l-a pierdut Costantino. Să își dea demisia! Antrenor care să facă așa prostii nu am avut niciodată”

Cristiano Bergodi, sunat de directorul sportiv al lui Atletico Madrid

Antrenorul Rapidului a fost contactat de Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico Madrid, în legătură cu transferul lui Horațiu Moldovan. Spaniolii admiră calitățile portarului român, iar transferul este iminent: 

„Au fost emoții mari, o victorie de moral, cu multe goluri, nu credeam că va fi un astfel de meci. Băieții au reacționat la 1-3, am intrat în joc atunci când am înscris golul 2.

Am crezut că putem egala și câștiga, dar lucrul cel mai important este că echipa nu s-a speriat, cine a intrat de pe bancă a făcut lucruri extraordinare și ne-a adus victoria. Orice echipă ar fi cedat la 1-3, noi am rămas în meci, este cea mai mare victorie a mea de până acum aici.

L-am schimbat la pauză pe Krasniqi pentru că a avut o problemă la coapsă. A înscris, dar a cerut schimbare la pauză, riscam să se accidenteze și mai rău. Hasani s-a mișcat binișor, în prima repriză nu și-a găsit poziția în teren. E un jucător tehnic, momentan nu se cunosc nou-veniții cu ceilalți. Burmaz a intrat foarte bine, are dorință, ambiție. Djokovic ne-a ajutat foarte mult, un jucător puternic. 

Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
Rapid - FCU Craiova / foto Raed Krishan (GSP)
+41 FOTO

Am făcut un meci senzațional, toată lumea s-a bucurat. Horațiu Moldovan nu are vină pentru primirea acestor goluri, este un portar foarte bun, toată echipa este responsabilă atunci când primim gol. L-am folosit pentru că am vorbit cu el, va avea o carieră importantă. Ieri m-a sunat Andrea Berta, directorul sportiv al lui Atletico, și m-a întrebat de Horațiu pentru că l-au văzut și le-a plăcut de el.

Acolo e Oblak, nu-i va fi ușor să intre titular, dar, cine știe? Mă bucur foarte mult pentru el”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei, conform Digisport.

VIDEO. Imnul Rapidului cântat de fanii giuleșteni

Citește și alte știri:

Dinamo și-a prezentat transferul cu numărul 5 din această iarnă » 8 trofee în palmares pentru noua achiziție a „câinilor”

Sepsi a dezmembrat-o pe Poli Iași și a făcut scorul campionatului în acest sezon + notele GSP

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Sorenson95
Sorenson95  •  20 Ianuarie 2024, 19:07

Achim are dreptate, chiar daca s-a exprimat cam gresit...Arbitrajul a fost partinitor, aproape ridicol, vizibil a influentat rezultatul final. Nu sunt sustinator al echipei FCU, deloc. Pacat, chiar si pt Rapid...De aceea este fotbalul romanesc foarte slab...

catalin.mocanu
catalin.mocanu  •  20 Ianuarie 2024, 10:47

E rupt de realitate Bergodi. Rapid nu ar fi câștigat niciodată fără gafele craiovenilor. Da, nici lotul nu e ce trebuie, dar nici Bergodi nu e antrenor pentru performanță.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează