FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - POLI IAȘI 1-0

Cristiano Bergodi e cu moralul la pământ! Accidentarea lui Koljic schimbă toate calculele: „Toți erau deprimați în vestiar”

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 1-0. Antrenorul Cristiano Bergodi nu s-a putut bucura pentru victorie, din cauza accidentării golgeterului Elvir Koljic. +23   FOTO
CS Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 1-0. Antrenorul Cristiano Bergodi nu s-a putut bucura pentru victorie, din cauza accidentării golgeterului Elvir Koljic.

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 octombrie 2020 23:20 / Actualizat vineri, 02 octombrie 2020 23:39

CS Universitatea Craiova a câștigat meciul cu Poli Iași, scor 1-0. Antrenorul Cristiano Bergodi nu s-a putut bucura pentru victorie, din cauza accidentării golgeterului Elvir Koljic. 

CS Universitatea Craiova e prima în Liga 1, cu 6 victorii din 6 meciuri. Vor urma însă meciuri grele pentru olteni. Koljic, golgeterul formației și al campionatului, cu 6 goluri, va absenta o perioadă îndelungată. 

Bergodi: „Accidentarea lui Koljic ne-a deprimat”

„E o accidentare gravă, dar vom vedea zilele viitoare. A fost deranjant acest lucru, să pierdem cel mai bun atacant. Dar asta e. Nu știu cum s-a întâmplat, dar mi se pare o intrare tare. 

I-am aplaudat pe băieți, nu e ușor să ai 6 victorii în 6 meciuri. Această accidentarea ne-a omorât însă. Nu avem moral bun. Să vedem ce se întâmplă acum. Cred că va lipsi câteva luni. Nu știu cum va fi lupta la titlu, noi pierdem un jucător important, vârful care fructifica toată munca echipei. Probabil trebuie făcut ceva. Gândul meu e acum la el, dar și la restul băieților. Toți erau deprimați în vestiar, erau deranjați de acest lucru”, a declarat Bergodi la Look Sport. 

FOTO. Imagini cu accidentarea lui Koljic

+19 FOTO

Citește și alte știri despre Craiova - Poli Iași: 

Mihalache, omul care l-a accidentat pe Koljic, e devastat: „Din asta trăia, i-am luat pâinea. M-am uitat de zeci de ori la reluări”

UPDATE VIDEO + FOTO Elvir Koljic, accidentare îngrozitoare în prima repriză a meciului dintre Craiova și Poli Iași! Cum arată radiografia jucătorului

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
addriann
addriann  •  03 Octombrie 2020, 09:25

In toate articolele despre accidentare exista surprinzator de multi comentatori care iau apararea ,killerului " de la Poli Iasi...Cu siguranta daca ar fi fost ,, terminat" un jucator roman de nationala, nu ar mai fi existat aparatori ai clubului moldav, dar se pare ca un jucator bosniac are suporteri ,, stupefiati " doar de la clubul din Craiova... Este o situatie foarte ciudata, iar cine isi inchipuie ca lupta la titlu se va da acum in 3-4 echipe nu trebuie sa uite ca prin disparitia unor jucatori din Liga 1 ( transferati, accidentati) nivelul campionatului scade enorm, la fel si audienta meciurilor...Iar suma de 28 de milioane de euro , anual, platita pentru drepturile TV , a devenit , cu siguranta, cu mult exagerata...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează