FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - UTA ARAD 1-0

Cristiano Bergodi, entuziasmat după victoria dramatică împotriva celor de la UTA: „Meritam din plin satisfacția” + reacția lui Ionuț Badea: „Ne gândim la ce e sub noi”

Cristiano Bergodi +17   FOTO
Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat sambata, 16 aprilie 2022 18:06 / Actualizat sambata, 16 aprilie 2022 19:13

Sepsi OSK a învins-o pe UTA, scor 1-0, în etapa 5 din play-out-ul Ligii 1, cu un gol marcat în prelungiri de Mihai Bălașa. La finalul partidei, antrenorii Cristiano Bergodi și Ionuț Badea au analizat jocul de pe stadionul „Francisc Neuman”.

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Sepsi, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și crede că victoria este una meritată, după numeroasele ocazii pe care covăsnenii le-au avut.

Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”
CFR
Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”

„Frumos, foarte frumos. Cu emoții, dar cred eu meritată din plin victoria, pentru că băieții au jucat foarte bine, au avut răbdare și am încercat să plimbăm mingea oriunde pe teren. Cred că ar fi fost păcat dacă n-am fi câștigat acest meci, pentru că am avut o grămadă de ocazii bune. 

Normal, ei au avut primele 20 de minute, dar pe greșelile noastre. Mă bucur pentru că am avut atitudine, caracter și am câștigat la ultima fază. Cred că am dominat a doua repriză și că am stat bine așezați pe teren. Ei au plecat pe contraatac, dar am oprit fiecare acțiune, era foarte important asta. 

Cred că merităm din plin această satisfacție. Era și UTA care putea lupta cu noi, acum poate nu mai intră în lupta pentru primele două locuri. În continuare, cu Rapid și FC Botoșani, suntem acolo. Mă bucur că am avut atitudine, dăruire. Au venit cu toate liniile peste noi și am avut dificultate să ieșim cu mingea din apărare”, a declarat Cristiano Bergodi la Look Sport.

Ionuț Badea: „Speram la un rezultat bun azi”

Despre meci a vorbit și Ionuț Badea, tehnicianul celor de la UTA. Acesta s-a declarat dezamăgit că echipa sa nu a plecat cu niciun punct de la Sfântu Gheorghe.

+13 FOTO

„După o primă repriză bună, cu ocazii clare, pe care ar fi trebuit să le fructificăm, am avut un început bun de repriză a doua, după care nu am mai reușit să ținem posesia și nu am mai reușit să ajungem des în treimea adversă. Lucrurile s-au îndreptat către o luptă surdă, cu mingi lungi. Sepsi a câștigat in extremis. 

Dacă mă uit la Medjimorec, întâi a fost fault. El a lovit mingea în afara terenului, iar după alunecarea la care a fost supus, ar fi trebuit să se dea fault. Nu mă leg de Feșnic, e un arbitru bun, iar greșelile de azi îl vor ajuta să fie mai bun pe viitor. Lucrurile s-au dus către o luptă la mijlocul terenului. Rămâne dezamăgirea că nu am luat niciun punct.

Moral, în momentul de față, ne gândim la ce e sub noi. Se pot întâmpla multe lucruri. Speram la un rezultat bun azi dar, din păcate, nu am reușit. Ne uităm sub noi si vrem să ținem acolo toate echipele”, a precizat și Badea. 

Citește alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”
CFR
Dan Petrescu, după atacurile lui Becali: „Nici nu știam cine e arbitru. Dacă îmi arătați asta, plec de la Cluj!”
MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”
FCSB
MM Stoica, dezamăgit de o vedetă de la FCSB: „Părea mai important decât Man! Acum are probleme”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
1690324144614070
Viorel Ignat  •  17 Aprilie 2022, 08:42

Bergodi și Badea au analizat la sfârșit jocul de pe " Francisc Neuman"!? Ce i-o fi apucat și suntem curioși și noi sa aflam la ce concluzie au ajuns !? Ne puteți spune dmn. ziarist !?

rav410wrc
rav410wrc  •  16 Aprilie 2022, 19:39

Rushine dl. badea :(( Ai transformat UTA, dintr-o echipa cu aspiratii la play-off, intr-una cu grija retrogradarii, desi din mamaLiga 1, nu mai retrogradeaza mai nimeni !? ;)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close